- 12 Ocak 2014
- 1.987
- 83
- 34
Bende yazmadim
sevmiyomusun yoksa unutuun muu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende yazmadim
Kurbanıma ilk ipucuuu benle iki şeyi cok benziyooo
bunu zaten tanıtım topiğinde yaptık ya aslında zorunlu hediyede amaç herkes de aynı şeyden olmasını saglamak aslında :26: ama siz bilirsiiniz tabi
ben de yazmadımmm
seviyorum ama şu an beden probleminden dolayı cicili bicili şeyler alıp giyemiyorum, çünkü çok küçükkkleeeerr
Yok unutmadim kuzum.Simdilik sevmiyom evleninceee :)))
Benim katilim kim acaba hiç bana uyan ipucuda göremedim :44::44: Kurbanımda çok az ugruyor ah söylese neler isterdi acaba
ben almıştım takımlı falan bir toptancı bulmuştuk burda ucuzduda fiyatı çaışırken almıştım öylee
İç çamaşırı da sevmeyen yok herhalde :) :)
heeee demek kii, benim katilim sen de değilsinn
sabah beri burdayım çünkü beeen
Ben almiyorum kuzum simdilik evlenince felan alirim ancak annem laf eder hic ugrasamam onunla zaten gormesin ne gitcegimi bilmesinler evlenince gonlume gore alirim
Ben almiyorum kuzum simdilik evlenince felan alirim ancak annem laf eder hic ugrasamam onunla zaten gormesin ne gitcegimi bilmesinler evlenince gonlume gore alirim
eee bohçaya alınıyor ama nişan bohçasınaaa o zaman ne yapacaksıııın
hımmm, olabilirim gibi sankii :44: 2 benzerlik buldum ben
eee bohçaya alınıyor ama nişan bohçasınaaa o zaman ne yapacaksıııın
oy benimkide söylendi çokkk ama güzellerdi iyiki aldm şimdi alamam işten yeni ayrıldımmm çnkü
İyi yapmissin kuzummmm
bir ben yazmadım iç çamaşırı ile ilgili bişey galibaaa
he hee senin kurbanın ben değilim demek kii ben baya uzunca yazdıydımdı
beeeeeeeeeen varımmm, istemeyeeen
kurbanın bensem bolca alabılırsın bana Hastayım seksi şeylere
Yanıltmak için söyluyorda olabılırım
Ben alirim gostermem belki ona ama normal takim alirim oyle abesk seyler almam nisanda
şimdi bazanın altında çürümeye yüz tuturlarrrrrr