- 19 Nisan 2009
- 23.601
- 17.909
Kiz benim kurban ya begenmezse aldiklarimi:18:
Zevklerimiz biraz farklı sanki
sende onun zevkini düşünerek al kuzum tanıtım topiğinde yazılanlara bakarak, tahmin edersin biraz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiz benim kurban ya begenmezse aldiklarimi:18:
Zevklerimiz biraz farklı sanki
sende onun zevkini düşünerek al kuzum tanıtım topiğinde yazılanlara bakarak, tahmin edersin biraz
Kurbanımı öğrenmiş olmanın mutlulugyla geldm :))))) nasılsınız
Bakalim artik
EE nasilsin konusmayali ?
iyiyim canımm sen nasılsın
hava güzeldi ya bugun keyfim yerinde havayla orantılı olarak değişiyor benim ruh halim
sen nasılsın
iyiyim canımm sen nasılsın
hava güzeldi ya bugun keyfim yerinde havayla orantılı olarak değişiyor benim ruh halim
sen nasılsın
Bi bakayım benim ki burada mıymışşşşşşşşşşşşşşşş
burda mıymışşş
iyiym canm ipucları verilmeye baslandımı ayy kacırdımmı yoksa :))) ben başlıycam gene ''kafamda deli sorular'' moduna
İyiyim canim çok şükür :)
Bugün burada da iyiydi hava.
Kızlar simdi geri dönüp bütün sohbetleri okuyamam :))) beni yormasanız da söyleseniz zorunlu hediyeler neler
Kızlar simdi geri dönüp bütün sohbetleri okuyamam :))) beni yormasanız da söyleseniz zorunlu hediyeler neler
Bi bakayım benim ki burada mıymışşşşşşşşşşşşşşşş
Olabilir de olmayabilir de..
Çok şanslı kız oldu valla ..
Çok güzel hediyeler alacağım ona
Zorunlu hediye cüzdan ya da deodorant ya da çiçekli herhangi bir şey yada yelpaze heheh yani sen kurbanını takip et neye ihtiyacı varsa o :)
ben miyim o
pek ipucu veren yok henuz yaa, bikaç güne kızışır burası
görüşebildiniz mi sevgilinle :26:
cüzdan, deodorant- parfum veya yelpazeden kurbanın hangisini istemişse veyahut sen hangisini seçmişsen
hepsinden istiyorum