Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana katilim istediğini alabilir :)
Emin misin sen olmadigina...
Ama ama amaa ihtimal var...daa sen degilsin galibaaa
Kurbanimmm bekar
Kurbanimmm bekar
Sen miiii ..beennn
ee anlat bakalım ne hediye alacaksın bana
Sen miiii ..
Seni bilmem de kurbanim a guzel seylee aliceeem
Evveeeet olabilirsin kiiiiiben de olabilirim kiii
Kandirmak mi ben mi...aaaa hic hos deglall işte beni kandıran bir katil adayı daha :84: :84:
tamam canim ona gore alir )benimde katilim istediğini alabilir ama cüzdan almasına gerek yok cüzdanım var çok begenerek aldıgım için vazgeçmiyorum ondan.....
beennn
ee anlat bakalım ne hediye alacaksın bana
Kandirmak mi ben mi...aaaa hic hos degl
Ne istersin..katilin duysun istediklerini
Benim katilim kimmmmmmmmm
tabi kandırıyorsunn umut verip verip ben degilim diyorsunn
valla katilcikim ne isterse onu alsın, ben zaten tanıtım yazısında abartmışım baya herşeyi yazmışım ordan baksın, beni de bu topikten tanısın, gönlü ne isterse onu alsın
Ama ben bugun gelemedim. Misafirlerim var. aksam survavior var. Ben kurbanimi nasil kandiracagim.:thumbup:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Alsin alsin benim katilim de bana sipsirin seyler alsin....
Ama aa nerde kiiii o
hani söyleyecektin çıkmamış halaa
geçen çekilişte katilim bir yandan benmle whatsap üzerinden konuşurken bir yandan da topikte benm kurbanım whatsap kullanmıyor diyerek kandırdı beni
sende degilsin
aaa doğruuu ben devam edecegim yine de çeyiz hazırlıgınaa yoksa ben miyimm
iyi dinlenmeler zeynepcigim ve bebekleri
şekerim o olayı en son şöyle kararlaştırdık ki, konuştugumuz 3 hediye vardı ya zorunlu hediye olarak ( cüzdan, deodorant yada yelpaze ) o üçünden hangisine ihtiyacımız varsa topikte konuşma esnasında söyleyecegiz, katilimiz de ona göre alacak yada katilimizin kendi ellerine bırakacagız, o bu 3 ünden hangisini isterse, hangisine bütçesi yeterse onu alacak
selaam ceyliinnn