- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
hehehee yok cnm yaa bişey olmazz demezler öylee
Benim sana çıkmış olma ihtimalimmmmm :44: bi hesaplayayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hehehee yok cnm yaa bişey olmazz demezler öylee
Kizlaaar zorunlu hediyeler nelerEvet yaa benim katilim kim hiç ses verdigi de yok
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benim sana çıkmış olma ihtimalimmmmm :44: bi hesaplayayım
Kizlaaar zorunlu hediyeler neler
Tatliiiim katillim sen isin yoksa :))
Bebeğim zorunlu hediye secilmedi herkes ihtiyacı olanı söylesin onlardan bi tanesi alınsın dedik ama kimse birşey söylemedi yada ben kaçırdım :)
Belki evet belki hayir
Söylemem
tamam canım söylerizzz çıksın ortayaaa diyeee
Oyy naptilar sana :)
Evvveeeet kurbanlar aciklandi...
Heyecaaaaan maximum
Evetttr bi ipucu....
Kurbanim calisiyor hem de cok guzel bi mesleği var
değil miyim acabaaa nerden biliyosuuuuun sanki sen çeyiz alışverişine tam gaz devam etmeyecek misiiin
kızlar ben çıkıyorum biraz uzanıcammm
Kizlaaar zorunlu hediyeler neler
Selam kizlaar
hani söyleyecektin çıkmamış halaa
geçen çekilişte katilim bir yandan benmle whatsap üzerinden konuşurken bir yandan da topikte benm kurbanım whatsap kullanmıyor diyerek kandırdı beni
sende degilsin
aaa doğruuu ben devam edecegim yine de çeyiz hazırlıgınaa yoksa ben miyimm
iyi dinlenmeler zeynepcigim ve bebekleri
şekerim o olayı en son şöyle kararlaştırdık ki, konuştugumuz 3 hediye vardı ya zorunlu hediye olarak ( cüzdan, deodorant yada yelpaze ) o üçünden hangisine ihtiyacımız varsa topikte konuşma esnasında söyleyecegiz, katilimiz de ona göre alacak yada katilimizin kendi ellerine bırakacagız, o bu 3 ünden hangisini isterse, hangisine bütçesi yeterse onu alacak
selaam ceyliinnn
sölememiş mii bulunca döverim onu ben kendiminkini bulamadım ki ben dhaa
Hayirli sabahlar canim
Ben ogrenemedim siz nereden ogrendiniz ?
önce benmkini bulalım
herkes istedigi ihtiyacı olan bir kaç seyi yazsın katilde durumu hangisine el veriyorsa onu alsın
peki canımmm seninkini bulalım önceee
bencede en mantıklısı o gibi gözüküyo :))
Tatilde burayla ilgilenemiyom ama yarin okucam canım katilimin tanitimini yavaştan da birer ikiser alirim sanirim cunku yollanmaya başladığı gibi hemen yollucam
geçen çekilişte katilim bir yandan benmle whatsap üzerinden konuşurken bir yandan da topikte benm kurbanım whatsap kullanmıyor diyerek kandırdı beni
sende degilsin
şekerim o olayı en son şöyle kararlaştırdık ki, konuştugumuz 3 hediye vardı ya zorunlu hediye olarak ( cüzdan, deodorant yada yelpaze ) o üçünden hangisine ihtiyacımız varsa topikte konuşma esnasında söyleyecegiz, katilimiz de ona göre alacak yada katilimizin kendi ellerine bırakacagız, o bu 3 ünden hangisini isterse, hangisine bütçesi yeterse onu alacak
selaam ceyliinnn
Tatilde burayla ilgilenemiyom ama yarin okucam canım katilimin tanitimini yavaştan da birer ikiser alirim sanirim cunku yollanmaya başladığı gibi hemen yollucam
sende degilsin
selaam ceyliinnn
aaaaa öyle mi dendiiii :44: