- 12 Ocak 2014
- 1.987
- 83
- 34
bunda çokkk haklısın canım. bende insanların bu kadar bencil vs..... oldukalrını bilmiyodum 3 ayda öğrendim bunları ne yazık ki (
fabrika ortamı çok farklı ayrı bir hava var insanlarda kınama küçümsemee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bunda çokkk haklısın canım. bende insanların bu kadar bencil vs..... oldukalrını bilmiyodum 3 ayda öğrendim bunları ne yazık ki (
Kızlar sahalardan geri kaldım. Bu arada son zamanlarda elimde sürünen puzzle'ım bitti
Sonra da uyumuşum, bi kalktım benim adam gelmiş, hızla kalkıp yemek hazırladım, çay yaptım yeni oturabildim kk'ya.
Merhaba kızlar sohbetinize katılamıyorum özel nedenlerden dolayı kendimide tanıttım şimcik ... Katilciklere başarılar kurbancıklara bol meraklar diliyorum :))))))
helall olsun kaç parçaydı.
bende bitane 1000 parça bitirdim. ikinci 1000 parçada açmadım henüz
çekiliş nezaman açıklancak:s
ohh ellerine saglık canım
hoşgeldin sefimliii hiç gelmeyecek misin sohbete bizi hiç özlemedin mi
yarın sabah zeynep doktora gidecek, geldikten sonra çekilişi açıklamaya başlayacak canımcım
maaleseff. senin okuduğun bölüm bitki üzeindeyse neden fabrika ortamında çalıştın peki ???
ee tamam ozaman sen yarına kadar özle beni
çekilişimiziiii yarın yapıyomuyuzz ve saatt kaçtaa :)))))))
özlemeyecem işte bana neee
yarın sabah zeynep doktordan döner dönmez yapıyoruz
maaleseff. senin okuduğun bölüm bitki üzeindeyse neden fabrika ortamında çalıştın peki ???
ben işe önceeden başladım meslek lisesi oldugum için direk sınavsız o bölüme geçtimmm canım
ben işe önceeden başladım meslek lisesi oldugum için direk sınavsız o bölüme geçtimmm canım
hımm anladım canım. bayadır çalışıyodun o zman
hımm anladım canım. bayadır çalışıyodun o zman
2,5 sene çalıştımmm canımm
2,5 sene çalıştımmm canımm
oooo baya çokmuşşş :)) ama artık kendi işini yaparsın herhalde :))
ohh ellerine saglık canım
hoşgeldin sefimliii hiç gelmeyecek misin sohbete bizi hiç özlemedin mi
özlememmi canm fırsat buldukca gelicem koşa koşa :))) ama fazla giremiorum bu aralar yoksa hepinizi seviyorum eminim cok güzel arkadaşlarda gelmiştir inşallah kısa zamanda tanısıcam hepinizle :))))
oooo baya çokmuşşş :)) ama artık kendi işini yaparsın herhalde :))
okul bitsinde napıcagımı daha bilmiyorummm
okul bitsinde napıcagımı daha bilmiyorummm
hayırlısıyla sen önce mezun olda bende 2.5 senede bitirmiştim okulu. benimde uzamıştı :)))))
hayırlısıyla sen önce mezun olda bende 2.5 senede bitirmiştim okulu. benimde uzamıştı :)))))
benimde uzadı canım ayrım dönem tabi bu snede kalmazsammm
benimde uzadı canım ayrım dönem tabi bu snede kalmazsammm
kalmazsın kalmazsın inş. canım biter hayırlısyla :)
kalmazsın kalmazsın inş. canım biter hayırlısyla :)
inşallah canımmmm