Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selammm ben geldimm geenee
Bende katılmak istiyorumm
asmuu aşağıdan melul meluk bakıp durmaa kendini tanıt da sana hediye alırken zorlanmayayım
Zeycim Sefimlii ye msj attım.
sen yine baya dayandın ben aynı gün ikna oldum hoş geldin çekilişimize kuzummm
hoşgeldin canım
merhabaaa katılmak istiyorsan özelden bana ad soyad adres telefon bilgilerini yazıyorsun...
sonra bu topikte kendini tanıtıyorsunn http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=714533
sonra zorunlu hediyeyi seçebilmemiz için bu topikten oy kullanıyosun http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=714884
ve muhabbete aktif bir şekilde buradan devam ediyosun
eski çekilişimizi incelemek istersen ilk sayfadaki 8 mart çekiliş linklerine bakabilirsin
çekilişimiz yarınnn
zeynep kurbanlarımızı bize mail atınca, altınada büyük harflerle aktif olması gerektiğinide yazarmısın
ayrıca sana mail adresimi göndermişim. benim kurbanımı oraya atarsın. 5dk engeline takılmazsın
zeynep kurbanlarımızı bize mail atınca, altınada büyük harflerle aktif olması gerektiğinide yazarmısın
ayrıca sana mail adresimi göndermişim. benim kurbanımı oraya atarsın. 5dk engeline takılmazsın
heyy siboşşş
hoşgelmişssin :))) nabersinselammm ben geldimm geenee
katıl bize hayatını yaşaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaBende katılmak istiyorumm
çenemiz düşmüş da :))) nassın nasıl gidiyorayy ne cok konusmusssunuzz dün kımseler yoktu ben patladım sıkıntıdannn bugün maşallah
aktif olmazsa sıkıntı yahuzeynep kurbanlarımızı bize mail atınca, altınada büyük harflerle aktif olması gerektiğinide yazarmısın
hoşgelmişssin :))) nabersin
katıl bize hayatını yaşaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
çenemiz düşmüş da :))) nassın nasıl gidiyor
aktif olmazsa sıkıntı yahu
Bende katılmak istiyorumm
yaptım kuzumm.. elden teslim eet sonrada bana gidelim sana köfte yaparım
mail adresin gelmemiş canım banaa
ohh ne güzel sayımız gitgide artıyor hoşgeldin ceylin
heralde yani kızımmmm, kurbanım sen olursan kurye kılıgına girip özel olarak bırakacam sana hediyelerini
zeynepcigim, bende mail adresimi göndereyim derdim ammaa, ilk bana açıklayacagın için kurbanımı gerek yok sanıırm
aktif olmazsa sıkıntı yahu
Nasilsinizz ?ohh ne güzel sayımız gitgide artıyor hoşgeldin ceylin
heralde yani kızımmmm, kurbanım sen olursan kurye kılıgına girip özel olarak bırakacam sana hediyelerini
zeynepcigim, bende mail adresimi göndereyim derdim ammaa, ilk bana açıklayacagın için kurbanımı gerek yok sanıırm
hahaha millet üzerime yüricek şimdi kızım de get
Bilgiler tamam mi ?
Bilgiler tamam mi ?