- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
kızlar doktora gidip geldim ama sonuçlarım berbat ya 3*1 içtiğim ilacı 3*1,5 yaptı doktor biraz arttıralım ilacı 1 ay sonra tekrar gel dediilacı arttırarak değerlerimi düzenliyorlar sonra ilacın dozunu azaltınca yine bozuluyor değerlerim off kurtulamadım bir türlü ilaç içmekten oyun oynuyorlar resmen benimle adam akıllı tedavisi yokmuş ilaçlarla ömür geçireceksin dedi doktor
Canım benim üzüp yıpratma kendini,Allah şifa versin inşallah.kızlar doktora gidip geldim ama sonuçlarım berbat ya 3*1 içtiğim ilacı 3*1,5 yaptı doktor biraz arttıralım ilacı 1 ay sonra tekrar gel dediilacı arttırarak değerlerimi düzenliyorlar sonra ilacın dozunu azaltınca yine bozuluyor değerlerim off kurtulamadım bir türlü ilaç içmekten oyun oynuyorlar resmen benimle adam akıllı tedavisi yokmuş ilaçlarla ömür geçireceksin dedi doktor
ben dün 5e kadar giremedim yeaaa :26:
aynenn bana da öyle napıyosun şu anda diye soruyolar..
bende artık .tümden evrak uyduruyorum
olmaz öyle yapamam zatenevdekilere kurumla gidicem dicektim ama onuda yapamadım. hani izmire gidiceğimi bilecekelerdi
karadeniz ve kapadokya bizde istiyoruz
Canımmm etmemmi..tüm arkadaşlarıma,ülkeme bu akşam ki dualarım.
Biz de istiyoruz karadenir turu, eşim de arabamız olsa rahat gideriz diyor ama arabayı kim bekleyecek.Gidelim güzel güzel çoluk çocuğa karışmadan.
yok canım yokkkk arabayla olmaz..
yol iz bilmeden gezdiğinizden bişey anlamazsınız..
hemde yaylalara tırmancaksınız adam yorulcak bir ton surat çek bir de...
ayrıca turlar nerlerin ilgi çekici olduğunu daha iyi biliyor..
en iyisi o...
neyin var kiiiiii :26:
Canım benim üzüp yıpratma kendini,Allah şifa versin inşallah.
yok canım yokkkk arabayla olmaz..
yol iz bilmeden gezdiğinizden bişey anlamazsınız..
hemde yaylalara tırmancaksınız adam yorulcak bir ton surat çek bir de...
ayrıca turlar nerlerin ilgi çekici olduğunu daha iyi biliyor..
en iyisi o...
kızlar doktora gidip geldim ama sonuçlarım berbat ya 3*1 içtiğim ilacı 3*1,5 yaptı doktor biraz arttıralım ilacı 1 ay sonra tekrar gel dediilacı arttırarak değerlerimi düzenliyorlar sonra ilacın dozunu azaltınca yine bozuluyor değerlerim off kurtulamadım bir türlü ilaç içmekten oyun oynuyorlar resmen benimle adam akıllı tedavisi yokmuş ilaçlarla ömür geçireceksin dedi doktor
;Ben de senin gibi düşünüyorum canım, belli organizasyon içinde kafa rahat gezer insan.
Gamzecim hiç alternatif tıp denedin mi? İlaç kullanımın kesilmese de dozaj azalır belki.
Şifalı taşlardan da faydalanılabilir. Neden olmasın, abartmamak kaydıyla etkisi olduğuna inanıyorum. Araştırdın mı desen yok amaen sonunda o olacak zaten cnm ablamın eşi ilgileniyor alternatif tıp reiki falan uzmanlardan ilaç tavsiyesi alırız diyor. dereotu çok iyi geliyormuş ama alıpta yemem lazım salataların içinde falan yerimde yoksa aklıma gelmiyor
işsizlikten sıkılıyorum
hemen yapma madem işlerini diyolar bana..
ama vatandaş bekliyodur napıyım içim el vermiyo..
bir de millet hep bekletiyo evraklarını sallana sallana ben hemen yaptığım için sanki hiç iş yapmıyomuş gibi oluyorum
dünde kapalıydı :26:
gamzecm geçmiş olsun Allah beterinden saklasın.. Antalyada üniversite hastanesi de çok iyi diye duymuştm başka yerlere mi gitsen acaba?
bu arada karadeniz turu düşünen arkadaşlar geçen hafta istanbuldan arkadaşımız aradı kişi başı 700e 7 gün karadeniz turu varmış ağustosun son haftası
biz deniz kenarı tatil planımızı 2-3 güne indrdik kalabalıkken turla gidelim dedik siz de gelin hepbirlikte gezek
senınde canım ALLAH dularımızı kabul buyursun.Günaydın hanımlar
Kandiliniz mübarek olsun..
araba ile aman gitme. Benım abim yaptı o akıllılıgıBiz de istiyoruz karadenir turu, eşim de arabamız olsa rahat gideriz diyor ama arabayı kim bekleyecek.Gidelim güzel güzel çoluk çocuğa karışmadan.
Şifalı taşlardan da faydalanılabilir. Neden olmasın, abartmamak kaydıyla etkisi olduğuna inanıyorum. Araştırdın mı desen yok ama
senınde canım ALLAH dularımızı kabul buyursun.
araba ile aman gitme. Benım abim yaptı o akıllılıgıaman kuzum
canım sorun ne özel olmazsa...:26:
amin cnm nerde varsa herkese şifa versin rabbimüzüldüğüm nokta 2010 senesinden beri arpa boyu katedemedik bir yerde yanlış yapıyoruz ama nerde bilemiyorum
alternatif tıptan yardım alsana kuzum.TSH oluyor degıl mıyok cnm özel değil hipertroidi hastasıyım ben troid hormonlarım çok çalışıyor 2010 senesinden beri çekiyorum işte
doktorunu değiştir canım geçmiş olsun.
alternatif tıptan yardım alsana kuzum.TSH oluyor degıl mı
bende kıyıda köşede bir kaç evrak bırakıyorum önümde duruyorlar ne yapıyorsun dediklerinde fatura kontrol ediyorum diyorum
kapadokyada var listemizin içinde birde urfa Diyarbakır mardin falan çok istiyoruz bakalım kısmet
bende bol bol bizlere dua edeceğim cnm Allah'ım dualarımızı kabul etsin
ay toplaşıp gidelim karadenize berfin sen benaynen eşimde çoluk çocuk olmadan gezip görelim azcık anlatacak bir şeylerimiz olsun diyor
aynen yol iz bilmeden gidilmez oralara mecburen turlarla gitmek lazım onlarda dünya para istiyor antalyada iyi bir otele git kal daha iyi diyorum bazen ama gezmenin yerini tutmaz ki:26::26:
topu topu 2 denecık şampiyonlugum vardı almışlar elimden
yok kız o kadar pahalı değil eylül ekim gibi uygun oluyo fiyatlar takip etmek lazım..
kişi başı 1000-1500 e denk gelir ama 7-10 gün güzel gezersin...
bende şu carrots oyununu çok seviyodum yeaa bide candy blocks
ben ağustos başı gibi baktım cnm bayramdan sonra senelik izne çıkacağız 936 tl kişi başı artı müzeye girme parası falan da var yarım pansiyon öğle yemeği ve yemekte içecekler sana it yazıyor ayrıca batum dönüşü gişe parası bize aitmiş:44::44:benim baktığım 10 günlük tur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?