- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
hipertroidi hastasıyım cnm ben troid hormonum çok fazla çalışıyor
kapadokyada var listemizin içinde birde urfa Diyarbakır mardin falan çok istiyoruz bakalım kısmet
ben ağustos başı gibi baktım cnm bayramdan sonra senelik izne çıkacağız 936 tl kişi başı artı müzeye girme parası falan da var yarım pansiyon öğle yemeği ve yemekte içecekler sana it yazıyor ayrıca batum dönüşü gişe parası bize aitmiş:44::44:benim baktığım 10 günlük tur
Gezilmedik müze, görülmedik eser kalmasın. Üstelik aldığınız tarihten itibaren 1(bir) yıl süre ile geçerli olan müzekartınız sadece 40 TL.
bizim baktigimizda tatil sepetiydi sanırım ıstanbuldan kalkacak bir tur bize de arkadaşlar söyledi afyonda iki tane tur şirketi var bildiğim onlar da pahalı diye hatırlıyorum ama gamzenın dediği ayrıntıları da araştırmak lazım batum ücreti var ama yemekleri incelememistim
günaydın kızlarrrr hayırlı cumalar
Günaydın kızlar hayırlı Cumalar
günaydın kızlar hayırlı cumalar
bugun cuma neşe doluyor insan.
Keşke pazartesiyi cumaya bağlayan bir gece yapsalar.
cumartesi de çalışınca pek neşe dolamıyorum ben ama yine de severim cuma günlerini
bende bir zamanlar daha cok sevıyorum amma cumaları benım geleneksel iğne günüm oldugu için artık pek aynı sıcaklıkla bakamıyorum
cnm benim ya bebişler için mi iğne vuruluyorsun
Günaydın hanımlar....
he kurban da. Bebişler mi dedin sen ben mı yanlış okudum.
Ahh ahh okeye 4. arayışım halaaa devam benım canım ya. İkiz bebeklere hayranım ama Rabbım tek tek verecek bana
Canım yarın çalışıyorsun değil mi?günaydın cnm......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?