Bi kere ben 9:00 da kalktım
Yerim onun sesini..ben kargalar kahvaltı ederken kalktım..
Evde kargadan bozma bir kuşumuz var Allah ömrünü versin. Güneş doğduğu anda başlıyor iğrenç sesiyle..
Tabi bende durum bu..
Normalde 7 de kalkıyorum da sağolsun 6. da kalkıyorum sayesinde
Yerim onun sesini..
Ben her sabah 9:00 da ayaktayım malum eşi işe yollama seramonisi..
Saat 7 de kalksam sarhoş gibi dolanırım..
önceki saçların baya koyu canım kendin nasıl açtın okadar merak ettim :26: bende pazar günü dip boya için gitim sonra az bi ton koyu yapalım uçlara ombre yaptırıcam dedim ne bi tonu kaç ton koyu yaptı sinirliyim kaç gündürbu tona güzel gider falan yalakalık yapıyolar bide sizmi kullancaksınız saçı dedim açalım falan dediler çıktım bi sinirle normal kumral istedik bildiğin koyu değil kopyou bi kumral şuan saçlarım :26:
Tabi kalkıyorum hemen bir türk kahvesi yapıyorum,karşılıklı içiyoruz sonra yolluyorum..ay her sabah kalkıp yolcu ediyor musunnn üff ben kalkamam sanırım çalışmıyorsam
Tabi kalkıyorum hemen bir türk kahvesi yapıyorum,karşılıklı içiyoruz sonra yolluyorum..
Öyle olmuyor eylülüm,sen kendin isteyeceksin eşini yolcu etmeyi..
Ellerine sağlık canım,çok güzel görünüyor valla..kızlar fotolar çok net değil ama ben sonuçtan çok memnun kaldım sarı saç azda olsa dipler çıkınca kötü duruyor artık kendim boyuya boyuya 6-7 ay idare edicem
diplerim görüldüğü gibi baya koyu
Eki Görüntüle 1145409
bu da boyadıktan sonraki hali
Eki Görüntüle 1145410
valla 1,5 aydır saçlarım yeni röfle yapılmış gibi anca çıkmaya başladı diplerim
kızlar fotolar çok net değil ama ben sonuçtan çok memnun kaldım sarı saç azda olsa dipler çıkınca kötü duruyor artık kendim boyuya boyuya 6-7 ay idare edicem
Eki Görüntüle 1145409
Eki Görüntüle 1145410
önceki saçların baya koyu canım kendin nasıl açtın okadar merak ettim :26: bende pazar günü dip boya için gitim sonra az bi ton koyu yapalım uçlara ombre yaptırıcam dedim ne bi tonu kaç ton koyu yaptı sinirliyim kaç gündürbu tona güzel gider falan yalakalık yapıyolar bide sizmi kullancaksınız saçı dedim açalım falan dediler çıktım bi sinirle normal kumral istedik bildiğin koyu değil kopyou bi kumral şuan saçlarım :26:
Ellerine sağlık canım,çok güzel görünüyor valla..
Çok hayalperestsin balım..oovv bir de kahve keyfi hee vaay
o beni kaldırıp kucağında kapıya kadar götürürse olur
Allah gönlüne göre verir inşallah canım benim..ahahah farkındayım belki gerçek olur ama
ne güzel biz ya herro ya merro diyip kalkıp beraber düşüyoz yollara. o benden 82 adım az atıyor amaYerim onun sesini..
Ben her sabah 9:00 da ayaktayım malum eşi işe yollama seramonisi..
Saat 7 de kalksam sarhoş gibi dolanırım..
öyle bir kalkarsın ki, yada kaldırırlar mı demelıydımay her sabah kalkıp yolcu ediyor musunnn üff ben kalkamam sanırım çalışmıyorsam
yoook çok güzel olmuş salon açalım mı?kızlar fotolar çok net değil ama ben sonuçtan çok memnun kaldım sarı saç azda olsa dipler çıkınca kötü duruyor artık kendim boyuya boyuya 6-7 ay idare edicem
Eki Görüntüle 1145409
Eki Görüntüle 1145410
midem herşeyi götürür de türk kahvesi sabah sabah abowww...Peynirli açma yok muuTabi kalkıyorum hemen bir türk kahvesi yapıyorum,karşılıklı içiyoruz sonra yolluyorum..
Öyle olmuyor eylülüm,sen kendin isteyeceksin eşini yolcu etmeyi..
yavrummm daha sen adamın tepesinde kalk kalk işe geç kalıyorsun diye tepinmezsen dua etoovv bir de kahve keyfi hee vaay
o beni kaldırıp kucağında kapıya kadar götürürse olur
ne güzel biz ya herro ya merro diyip kalkıp beraber düşüyoz yollara. o benden 82 adım az atıyor ama
öyle bir kalkarsın ki, yada kaldırırlar mı demelıydım
yoook çok güzel olmuş salon açalım mı?
midem herşeyi götürür de türk kahvesi sabah sabah abowww...Peynirli açma yok muu
yavrummm daha sen adamın tepesinde kalk kalk işe geç kalıyorsun diye tepinmezsen dua et
Peynirli açmaaaaaaa..ne güzel biz ya herro ya merro diyip kalkıp beraber düşüyoz yollara. o benden 82 adım az atıyor ama
öyle bir kalkarsın ki, yada kaldırırlar mı demelıydım
yoook çok güzel olmuş salon açalım mı?
midem herşeyi götürür de türk kahvesi sabah sabah abowww...Peynirli açma yok muu
yavrummm daha sen adamın tepesinde kalk kalk işe geç kalıyorsun diye tepinmezsen dua et
Peynirli açmaaaaaaa..hala kahvaltı etmedim.
Maşallah miss afiyet şeker olsun,bebişe süt olsun inşallah.ben hep açım.
Sabah yedim öküz gibi ara öğün yedim yine öküz gibi.. Yine açım yine açım. Kocamın kendi tabağına benden az koyması gücüme gidiyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?