- 28 Mart 2013
- 12.811
- 17.272
ne diyor ki size
kıyamam sana, neyin var kuzum
sen iyiye gitmezsen doktora gideceksin zaten
Grip
Kış geldi gectide yasin oldum iyi mi .
Öylekkötüyüm ki.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne diyor ki size
kıyamam sana, neyin var kuzum
sen iyiye gitmezsen doktora gideceksin zaten
Kızlar geçmiş olsun tez zamanda iyileşin inş
İyi gecelerr
Günaydın kızlarr... Dün koyu kahve boyalı saçlarımı paletteyle açtım tarcın bakıra boyadım guzel acıldı. Diplerle uclar arasında 2 ton var ama sımdık napsam bılemıyorum Kınalı yapıncak gibiyim bugun psıkolojım bozuldu
hiç saçımı kendim boyamadığım için bilemiyorum canım ama 1 hafta bekleyip tekrar boya istersen dipleri tutmamıştır belki :26:
ama zaten diple uçlar arasında ton farkı hep oluyor...
Günaydın kızlarr... Dün koyu kahve boyalı saçlarımı paletteyle açtım tarcın bakıra boyadım guzel acıldı. Diplerle uclar arasında 2 ton var ama sımdık napsam bılemıyorum Kınalı yapıncak gibiyim bugun psıkolojım bozuldu
ya maşallah nasıl boyuyorsunuz??. Benım saçlarım cok gür olmamasına beyazım olmamasına rağmen yapamıyorum
cnm kuaförde boyasa ton farkı olacaktı zaten dipler hep açık olur uçlar daha koyu biraz daha bekle sonra tekrar aynı tarçın bakır rengine boyarsın bende kendi diplerimi boyuyorum kuaföre 30 tl veriyordum ben 5 tlye boyuyorumçokta güzel oluyor sarı saçlıyım ya korktum ilk başta ama bişi olmadı
önceden beridir alışmışım boyamaya ,açmayı ilk kez evde denedim benımde gür degıl gur olsa yapamazdım sanırsam Gel canım ben boyarım senin saçını her zaman
aynen canım hem kuafor acımıyor yakıyor saçlarımı ondn kendım yapmayı tercıh ettım pek bir zarar görmedı.Sarı biraz daha zor
resimlerin varsa akşam bakayım fotolarına merak ettim.hep öyleler ya onlara para gelsin yeter saç zarar göruyomuş umurlarındamıben diplerimi kumral yapıyorum cnm platin sarısıyla kendi saçlarım çok koyu platin sarısı sürünce gayet güzel bir kumral oldu hatta fotolarım var ilk denememde süper sonuç elde ettim kuaför illa senin saçın açılmaz orielle açmamız lazım derdi hep ama ben bal gibide açtım
bende bebiş olunca koyulturum tekrar, olsunda sıyaha razıyım
oyy canım benım çok teşekkür ederim..
Bu sefer sanırım kuaförün içine doğdu koyu koyayım mı dedi durdu. İyi dedim boya...
Bebiş olursa dip belli olmaz dedi.
En son hamile oldugumu ben öğrendim sanırım
günaydınGünaydın hanımlar,gününüz aydın olsun inşallah..
ben diplerimi kumral yapıyorum cnm platin sarısıyla kendi saçlarım çok koyu platin sarısı sürünce gayet güzel bir kumral oldu hatta fotolarım var ilk denememde süper sonuç elde ettim kuaför illa senin saçın açılmaz orielle açmamız lazım derdi hep ama ben bal gibide açtım
Bi kere ben 9:00 da kalktımgünaydın uykucular. Pardon tünaydın