bizde tam başka bir konuya geçiyorduk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizde tam başka bir konuya geçiyorduk
ben hem yengeç hem aslan burcuyum ikisindende etkileniyorum minik bir kızken aslan burcunun etkisindeydim çok hırslıydım hep birinci olmalıydım sınıf başkanıydımsonra itildim kakıldım örselendim yengeç burcuna itildim çok duygusalım eşimle dizi izleriz dizide biri ağlar arkamı döner bende ağlarımbazen bulaşık yıkadığımda bile ağladığım olur aklıma bişi gelir dayanamam ağlarım
hırsta yok bende.Ama acayip bir sans var.
İnsanın kafasına kuç sıcarda dondırmasına sıçar mı
Ona güvenip 50 tl ye kazı kazan aldım 5 bin tl kazandım
ooooooo iyiymişşş
yok artık 5bin mi ilk defa duyuyorum kazı kazandan bu kadar fazla para kazananı ben en fazlı 10 tl kazanmıştım
ceylin ben 1saatte elimde bir bavulla aldım hediyeleri :26::26::26:
kesinlikle kabul etmiyorum işlerinin olduğunu..
işleri olsa bile, insanlık adına, insan bir haber verir..
kendimi düşünüyorum. böyle olsam napardım? göndermemiş olsam kendimi nekadar kötü hissederdim :26: herhalde hergün arardım kurbanımı :26::26: nasıl içleri rahat ediyor..
SEFİMLİ ve MAVİŞİM göndermeyecekseniz açık açık söyleyin. kimse sizinle uğraşmak zorunda değil..
Eki Görüntüle 1144012 Eki Görüntüle 1144013 Eki Görüntüle 1144014 Eki Görüntüle 1144015 Eki Görüntüle 1144016
bunlarda diger parçaları ama dedigim gibi ölçülerde bi kararsızım
dimi cnm bir senelik tecrübe herşeyi öğretiyornerde çeyiz yapan biri görsem onu al bunu alma aa o çok güzel ama çok gereksiz diye durmadan bir şeyler söylüyorum ablama da aynı derecede yardım ettim şimdi allah razı olsun gereksiz hiç bişi aldırmadın bana diyor gel benim evimi gör gereksiz bir sürü şey var diyorum yardım eden akıl veren olmayınca
kurbancımm, çok ciciş bunlaaaar güzel günlerde kulan inş
pişttt, benim çeyiz topiğine de bakıp yorum yapsana o zaman bi
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=389886
oo burçlar konuşulmuş benim pek ilgim yoktur ama ikizler burcuyum yengeçe de gırıyor sankıı 21 haziran ama çok kararsız biriyimdr ikizlerin özelliği
bu arada gamze ben de senin gibiyim hemen dolar gözlerim
aaaa benim sevdicğim de 21 haziran doğumluuu
oo az kalmış hediyeni hazırladın mı
Evet hatunlar topiğe tüy dikiyorum sefimlinim bana attığı mesaj aynen yolluyorum
Eki Görüntüle 1144959
le sekerli meselelelrini çözmşler zaten Bizede halt yemek düşmüş
Evet hatunlar topiğe tüy dikiyorum sefimlinim bana attığı mesaj aynen yolluyorum
Eki Görüntüle 1144959
le sekerli meselelelrini çözmşler zaten Bizede halt yemek düşmüş
yaww konu burçlardan açılmış benım yumurcak oğlak olacak. Kimse sevmiyor oğlakları. Sordugum herkes iykkk dedi.
Ben de aslanım cok matah bir burç değil ama.
Anlayan bir anlatsın bana oğlak nasıldır. Döveyimmi çocugu seveyim mi??
anladım kuzum. eşim yay titiz burç adam devamlı arkanı toplamaktan bıktım der. oğlak daha bir titizmiş. Çocuk artık devamlı bize dayılanır durur,bıktım sizden diye.
yayla oğlak tarih olarak ta yakın ya sanırım ondan dolayı benzıyorlar. satürn etkisi,neptünün ayağı, marsın kafası derken