- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.422
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Soli regl olup duygusallaşan ilk seni gördüm canım,ben bugün regl oldum resmen burnumdan soluyorum.
ohhhhh sefam olsunnn ohhhhhhh. bu velet bende sinir stres hiçbirsey koymadı
sinirden patlıycam
1 ziyarefçi gelmiş. sefimli senmisin
zaten normalde gözyaşım gözümün pınarında bekler cnm tipik bir yangeç burcuyum işte ama inan kargom ha geldi ha gelecek diye ümitle yıprandım resmen. ben reglimi bir ay çok duygusal bir ay aşırı sinirli bir ayda hiçbişi yokmuş gibi geçiririm bu ayda duygusal olacağım tuttu
zaten nerde gerginlik var oranın müşterisi çoğalıyor hayır anlamadım ki olayı nasıl anlıyorlar baştan mı okuyorlar yazılanları
zaten nerde gerginlik var oranın müşterisi çoğalıyor hayır anlamadım ki olayı nasıl anlıyorlar baştan mı okuyorlar yazılanları
haha ne güzel bende de bugünden itibaren anca sinir stresi almaya başladı
yaw canım niye sinirleniyosun ki ne gerek var herşey ortada bence...
noldu kızlar gelmedi mi kargosu solitary'nin??
bugün aşırı yogunuz uğrayamadım haberleri deyiverin gı
kiralık katil mi tututon kız yoksa bana hediye olarak bunu mu göndercen
ohhhhh sefam olsunnn ohhhhhhh. bu velet bende sinir stres hiçbirsey koymadı
Kıyamam sana yaa tipik yengeç annemde öyledir..zaten normalde gözyaşım gözümün pınarında bekler cnm tipik bir yangeç burcuyum işte ama inan kargom ha geldi ha gelecek diye ümitle yıprandım resmen. ben reglimi bir ay çok duygusal bir ay aşırı sinirli bir ayda hiçbişi yokmuş gibi geçiririm bu ayda duygusal olacağım tuttu