- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
evet suan reglisin karışmıyoruzsağlıklı öleceksin
Kıyamam sana yaa tipik yengeç annemde öyledir..
Sen baya gel gitler yaşıyorsun reglinde..
Bende sadece gerginlik,herifin saçını başını yolasım geliyor
Eşim oğlak..yaww konu burçlardan açılmış benım yumurcak oğlak olacak. Kimse sevmiyor oğlakları. Sordugum herkes iykkk dedi.
Ben de aslanım cok matah bir burç değil ama.
Anlayan bir anlatsın bana oğlak nasıldır. Döveyimmi çocugu seveyim mi??
ben akrebimaslında burcumu seviyorum. ama canımı yakanın canını çok kötü yakıyorum. o an acıma duygum olmuyor. bu huyumu sevmiyorum erkek arkdaşımı bu yüzden çok kırıyorum iyi dayanıyor bana.
yaww konu burçlardan açılmış benım yumurcak oğlak olacak. Kimse sevmiyor oğlakları. Sordugum herkes iykkk dedi.
Ben de aslanım cok matah bir burç değil ama.
Anlayan bir anlatsın bana oğlak nasıldır. Döveyimmi çocugu seveyim mi??
Eşim oğlak..
Burda övmek istemiyorum,umarım anlamışsındır.
eski erkek arkadaşım oğlak burcuydu ilgi hep onun üstünde olsun isterdi bilmem ki biraz baskıcı cimri oluyorlar dış görünüşe çok önem veriyorlar güvenilir oldukları söylenir ama beni aldatmıştıayrıca çok planlıdırlar her işlerini planlarlar ve para işlerine akılları yatkın olur
bende akrebim
Ben yay burcuyum ama titizlik yanımdan geçmez açık söylemek gerekirse.anladım kuzum. eşim yay titiz burç adam devamlı arkanı toplamaktan bıktım der . oğlak daha bir titizmiş. Çocuk artık devamlı bize dayılanır durur,bıktım sizden diye .
yayla oğlak tarih olarak ta yakın ya sanırım ondan dolayı benzıyorlar. satürn etkisi,neptünün ayağı, marsın kafası derken
sende benm gibimisin :26:
ben akrebimaslında burcumu seviyorum. ama canımı yakanın canını çok kötü yakıyorum. o an acıma duygum olmuyor. bu huyumu sevmiyorum erkek arkdaşımı bu yüzden çok kırıyorum iyi dayanıyor bana.
annem akrepti çok uyumludurlar diye biliyorum akrep burcunu ama dediğin gibi canı yandı mı gözü hiç birşeyi görmez. çok anaç olurlar
evet bende öyle ama sevgilime karşı öyle olamadım bir türlü :26: olsaydım iyiydi
Ben yay burcuyum ama titizlik yanımdan geçmez açık söylemek gerekirse.
Eşim oğlak ama yazdıklarınızla hiç ilgisi yok,demekki değişiyor kişiden kişiye.
Cidden burdan yazmıyım,kocasını öven tipler gibi olmasın özelden yazarım sana canım.
eneeee burç muhabbeti en sevdiğim muhabbetttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?