- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
muneyi görünce muslukları açtım valla zaten regl oldum çok duygusalım bu aralar
elim ayağım titriyo o kadar üzgünüm ki
Bir dahaki çekilişte inşallah bunları yaşamazsınız kızlar.
yaw bi sakin olun ne oluo hele bu üçhünlük dünyada kalp kırmaya değermi ya
ben kalp kırmamak için çabaladığımı düşünüyorum olayın hiç benle alakası yokken sırf sataşmak için böyle bir laf atılması hiç hoş değil yazık
Canım benim hadi bir sakinleş..valla bir daha çekiliş olur mu bilmiyorum..
başka kimsenin yazısını da alıntılamıyorum...
diycek hiç bir şeyim yok zaten kendimi yeterince acındırmışım...
kızlar yapacak birşey yok kimsenin gırtlağına çökemeyiz..Katiller kurban rol değiştiler sadece o kadar
ben kalp kırmamak için çabaladığımı düşünüyorum olayın hiç benle alakası yokken sırf sataşmak için böyle bir laf atılması hiç hoş değil yazık
bu yaptığın hiç hoş değil yok hakkımı helal etmiyorum da yok allah gözünü doyursun falan ne kadar ağır kelimeler ki ben seni kırmamak için bu kadar uğraşırken ayıp şu yaptığın
özensiz bir şekilde benim yazdıklarımı hiç dikkate almadan hazırlamış olmaana rağmen sadece ufak bir sitemde bulundum başka da bişey yazmadım sana ama ettiğin şu laflara bak bu bir çekişilse herkes üstüne düşeni yapıcak tanıtım topiğinden anlatılanlara bakılarak hediyeler en güzel şekilde hazırlanıcak
maddi durumu şu anda hediye almaya müsait olmayan katılmıycak bu kadar basit bunun malla mülkle ne ilgisi var anlayamadım ne kadar ağır ve hiç haketmediğim bir şey yazmışsın gerçekten yakıştıramadım yaa ayıpp alt tarafı eğlenmek sohbet etmek amacıyla yapılan bir çekiliş şu hale gelmesine çok üzüldüm gerildim bende çok
valla bir daha çekiliş olur mu bilmiyorum..
başka kimsenin yazısını da alıntılamıyorum...
diycek hiç bir şeyim yok zaten kendimi yeterince acındırmışım...
Canım benim hadi bir sakinleş..
ben o kadar özendim ki bu çekiliş için çünkü kısıtlı bir bütçem vardı ve nokta atışı yaparak kurbanım gulsafın tarzına uygun şeyler almaya çalıştım elimden gelse daha fazlasını daha iyisini yapardım saolsun aldığım herşeyi çok beğendi içine sindiğinide düşünüyorum çünkü kendime nasıl davranılmasını istiyorsam o şekilde düşünerek yaptım herşeyimi helal hoş olsun ama aynı şekilde katilimden karşılık bulamamak üzdü beni 2 haftadır çok yıprandım manevi olarak bugünde artık ağlamaktan helak olacağım galiba
güzel sohbetlerimize geri dönelim bence kızlar yaşanılanlar hoş değil ama birbirimizi kırmayalım maduruz inş bu maduriyetimiz bir an önce biter
nazar değdi bize
ağlama canım ne gerek var ya yapma böyle..
zaten birazdan konu kapatılır büyük ihtimalle
Soli regl olup duygusallaşan ilk seni gördüm canım,ben bugün regl oldum resmen burnumdan soluyorum.