4 ten sonra gelmez pek p.tesi kadlı o işyada yarın belki gelir
sa kizlar..
katiller bir bir belli oluyor..zeynep ve lavin umudumda gitti. mis gamzelide bekar demisti kanimca
hastayim buraya bakiorm kim katilim bir selam gondersin
sa kizlar..
katiller bir bir belli oluyor..zeynep ve lavin umudumda gitti. mis gamzelide bekar demisti kanimca
hastayim buraya bakiorm kim katilim bir selam gondersin
sagolun kizlar. alinti yapamadim. havalardan sanirim. bunyemde zayif olunca.
naz.canim izmitteyim. annem.sagolsn bakio bana :)
zeyneppp benim sanirim katilim yok
hediyelerimi paylaştımmmmmmmmm
kıyamam ben sanaaaneyse ki annenin yanındaymışsın, yoksa çorbayı kapıp geleyim diyecektim
Yekta nın kesesine bereket hepsi çok güzellergüzel günlerde kullan canım sen dee
eveeeeeet, her birisine aşık oldum resmeeen
benim en yakın arkadaşım olsa bu kadar tutturamazdı zevkimii
hepsi de çok yakışmış sanagüle güle kullan canım
Kızlar hediyelerim geldi hepsine bayıldım hilalin kesesine bereket hepsi çok güzeller yükledim sayfaya muhakkak bakın :) :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar hediyelerim geldi hepsine bayıldım hilalin kesesine bereket hepsi çok güzeller yükledim sayfaya muhakkak bakın :) :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben buldum katilimi.
Birazdan açıkliicimmmmm
Geçmiş olsun canım hasta oluncak havalar dikkat etmek lazım özellıkle bu dönemdesagolun kizlar. alinti yapamadim. havalardan sanirim. bunyemde zayif olunca.
naz.canim izmitteyim. annem.sagolsn bakio bana :)
zeyneppp benim sanirim katilim yok
Beni unutmayın gerçi buralarda olucam ama belki görmem ben artık hep katılıcam çok zevk aldım çekilişten harika olducanım o topikte hediye paylaşıyoruz ya muhabbeti burda yapalım..
valla bi dahaki çekilişi ramazanda yapalım bayrama da hediyeleri yollayalım dedik..
bayram çekilişi olur adıda..
ama başka bir organizatör bulalım ben o zamana zorlanabilirim hamilelikten ötürü...
Canım o yardım konusunda rofleli_kedi diye nickli bir arkadaş var hatta konuya yazmış yardımcı olabilirim diye.Banada o yardımcı oldu ona gönderdim o halletti sagolsun ama nicki dogru yazmamış olabilirim 1 2 harf eksık olabılır konunun ılk sayfasında var adıbende pro olcammmm soma yardımı için ama lütfen biri bana havale için isim soyisim versin o karttan çektirsin malum bnm kartım yok[/SIZE][/COLOR][/FONT][/I][/B]
kimmişşş:26::26:
Geçmiş olsun canım hasta oluncak havalar dikkat etmek lazım özellıkle bu dönemde
Beni unutmayın gerçi buralarda olucam ama belki görmem ben artık hep katılıcam çok zevk aldım çekilişten harika oldu
Canım o yardım konusunda rofleli_kedi diye nickli bir arkadaş var hatta konuya yazmış yardımcı olabilirim diye.Banada o yardımcı oldu ona gönderdim o halletti sagolsun ama nicki dogru yazmamış olabilirim 1 2 harf eksık olabılır konunun ılk sayfasında var adı
pro olunca ne oluyor?
ne gibi avantajlarımız var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?