Beni de eşim aradı, akrabalarım var benim de İstanbul'da. Birden elim ayağım dolandı birbirine.
Bizim iş yerinin önünden sürekli kamyon tor falan geçiyor. Dedim heralde ondan sallanıyorum. Sonradan anladım. Rabbim beterinden korusun..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beni de eşim aradı, akrabalarım var benim de İstanbul'da. Birden elim ayağım dolandı birbirine.
Benim katilim TRUE muşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Birazdan hediyelerin resimlerini koyacağım çok teşekkür ederim trueeeeeeeee kesene bereket canım paketleri açtıkça bidaha bidaha vuruldummmmmm
Hiç çaktırmadın çok şaşırdımmmmmm
Canım güle güle kullan cicilerini,
True kuzum çok zevklisin yinee kesene bereket
İyi günlerde kullan inşallah canım.Benim katilim TRUE muşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Birazdan hediyelerin resimlerini koyacağım çok teşekkür ederim trueeeeeeeee kesene bereket canım paketleri açtıkça bidaha bidaha vuruldummmmmm
Hiç çaktırmadın çok şaşırdımmmmmm
Teşekkürler kuzummm
Canım güle güle kullan cicilerini,
True kuzum çok zevklisin yinee kesene bereket
İyi günlerde kullan inşallah canım.
Bu arada sesin pek tatlıymış la..
Hahahah bu giripli hali birde normal halini duysan birdaha duymak istemezsin
Hadi ordan,normal hali daha tatlıdır bence.
Bu arada kargo firmasına tel açıp teşekkür edicim,çok endişeliydim paket haşat olur diye ama taş gibi gelmiş valla.
Biz bu firmayı kullanıyoruz genellikle canım,şimdiye kadar bir falso vermediler.Adam evi bulamamış aradı ben tarif ettim anca öyle buldu ben bu kargoyu ilk defa duydum yahu :26:
Biz bu firmayı kullanıyoruz genellikle canım,şimdiye kadar bir falso vermediler.
Dün öğlen vermiştik,çok çabuk gitti sana.Bir gün de geldi sanırım hiç bekleme olmadan.. (=
Dün öğlen vermiştik,çok çabuk gitti sana.
selam kızlar tesekkür ederiz lavincimEgeliler, Marmaralılar geçmiş olsun:26:
Allah beterinden saklasın.