hehe aynen yaa...
bide bugün çok ağrım olduu
Kuzular rahatsızmı ettiler canım seniiiiii.Yerimki ben onlarıı
adı yok kurbanımın :) bakalım hanginize gelcek süpriz
bende pro olcammmm soma yardımı için ama lütfen biri bana havale için isim soyisim versin o karttan çektirsin malum bnm kartım yokenemmm ben 5 dk engeli olmadan habire mesaj atabiliyommm kk pro olmanın avantajı mı bu acabaaa
anam bilsem çekilişten önce olurdum pro 5dk geçsinde mesaj atıyım diye millete kurbanını diye sabaha kadar uyumadım
başka ne avantajları var biliyomusunuz???
oda bişeymi benimde katilimin katili benim kurbanım haha tekerleme gibi oldu yanasıl birbirinize mi çıktınız aaaaa şansa bak be :122::122::122::111:
kızlar ben ptt ile yolladım hemde beste aksam 9da ızmırde olmus kargo sabah 10 dada teslim edilmiş çok şaşırdım yanı ulasır kargo tkp nodan takıp edebılırsınızdün konuştuk zaten canım, cumartesi günü şehre gelirmiş kargo, pazartesi bizim buraya dagıtılırmış, tek umudum yarın gündüz gelmesi kargonun, bende takip edip gider alırım merkezden, eğer böyle olmazsa napğacam bilmiyorum, hala düşünüyorum :26:
ayyy bebişşş gelio deseneee o zaman inş sen çıkarsın bana bide kızın olsa tadından yenmez anamm heycanlandım bak şimdiicanım o topikte hediye paylaşıyoruz ya muhabbeti burda yapalım..
valla bi dahaki çekilişi ramazanda yapalım bayrama da hediyeleri yollayalım dedik..
bayram çekilişi olur adıda..
ama başka bir organizatör bulalım ben o zamana zorlanabilirim hamilelikten ötürü...
ayyy bebişşş gelio deseneee o zaman inş sen çıkarsın bana bide kızın olsa tadından yenmez anamm heycanlandım bak şimdii
ama bi an önce katılımları tamamlayalım ben şimdiden hediye almak istiyorum yaa ben alıp alıp atayım kenera o zaman alışkanlık yaptı bende
bu arada bu kadar birbirini tanımayan kişiyi mutlu etmeye vvesile ettiğin için sana çokkk teşekkür ederim bu kızların hepsi birbirinden şeker yahuuu
Çok sabırsız gördüm seni kuzumbenım kargom bugunde gelemdi
bende sizi tanıdığım için çok mutluyum canım..
şu çekilişi alnımızın akıyla bi bitirelimde diğerine başlarız ondan sonra
ama kargo dağıtımdaymış nedne gelmiyor kiii
Gelir gelir heheheama kargo dağıtımdaymış nedne gelmiyor kiii
arasana canım firmayı bugün getirircekmisiniz diye
Gelir gelir hehehe
4 ten sonra gelmez pek p.tesi kadlı o işyada yarın belki gelir
canımm nasıl sevindim beğenmene:):) yemin ederim senden daha mutlu oldum..hediyelerim geldiiiii :)))
katilciiiiiiim elif190; mükemmel bir zevk ..ve nasıl bir gönlü bol insan :))
özellikle mektubun o kadar içten ki...sana ne desem duyglarımı nasıl anlatsam bilemiyorum...
iş yerime gelen kocaman bir kutu...
tüm herkes şaşkın ve meraklı...
kızlarla beraber baktık hediyelerine...ben dahil herkesi mest ettin zevkine....
çok çok teşekkür ederim....:))) seni daha yakından tanımak istiyorum :)))) çok teşekkür ederim :))
Gözünaydın kayacans
Elifcim kesene bereket
Benim kurbanımmm gamzelide hediyelerine kavuşmuş bulunmaktaaaa
sa kizlar..
katiller bir bir belli oluyor..zeynep ve lavin umudumda gitti. mis gamzelide bekar demisti kanimca
hastayim buraya bakiorm kim katilim bir selam gondersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?