Yaza Merhaba Çekilişi

hediyelerimi paketledimgün içinde kargoya vereceğim hayırlısı bakalımbenim katilim neler yaptı acep hediyelerimi istiyorum ben

benim hedayelerim bugün kargoya verilicekmiş sevgili katilim ceylinim öyle söyledi

sabırsızlıkla bekliyorummm gelsin hedayelerimmm

Hediyelerim geldiiiiiii :) zeynep'im topigi aciver kahvaltidan sonra yukleyeyim hediyelerimi :)

Kuzum güle güle kullan hediyelerini

sen hangi bölüme gidincee bakıyolar o hastalıkta bende alerjik sinüzit var ama ben özele gitiim daha çokk

hediiyeeeeleeriiimmmm gellddiiiiii yupppiiiiiiii

Canım ben geçen sene haberim olmadan enfeksiyona gitmiştim orda söylemişti doktor ama normalda kbb bölümü bakıyor sanırım

Bu arada sende güle güle kullan hediyeleriniii

Darısı başımızaaa

anam daha hediye topiği açılmadı mı

benim hedayelerim bugün kargoya verilicekmiş sevgili katilim ceylinim öyle söyledi

sabırsızlıkla bekliyorummm gelsin hedayelerimmm

darısı başımıza foto istiyoruz fotoooo
kırmıyım sizii atimm fotoo canım inşallahhh sizinkilerde hemencecik gelirr buraya atimm resmimi bendee

Ojelerime bakiiiiin :) maviler fethetti beni ya :)

Eklentiler

• $1400665502729.jpg
    27,3 KB · Görüntüleme: 39
kızlar annem kargoyu verdi ama annem verdiği için kargo onun adına gitmiş olacak kurbanıma benim adım olmayacak belirteyim

Ayyyyyyyyyyyyy çok heyecanlı

Katilin kimmişşşşşşşş

hediiyeeeeleeriiimmmm gellddiiiiii yupppiiiiiiii

Falkon katilim :) konustuk simdi yazisiyoruz watsuptan. Sirin sirin hediyelerim oldu yuppiiiiii :)

Wuuuuuwwwww ne çabuk gitti hediyeleeerr evet kızlaaar resim istiyoruzzz güle güle kullanın cicilerinizi Ayy heycanlandım ben şimddiiiii benim ne katilimden ses seda var ne hediyelerden

Hediyeler gönderilmek üzere yola çıkıyorr ...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1400666752073.jpg
    63,5 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…