- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.016
- 178
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim paketlemediğim yarısı var daha.
Bugün eve geçiyorum artık bende tamamlar Allah'ın izniyle Cuma günü kargolarım..
Günaydınlarrr
Yarın kurbanımın elinde olacak kargosuuuuuuuuuuuuu
Ayyy kutumun şeklini çok bozdular kargo şirketinde, ama önemli olan içi demi:26:
İnşallah beğenir aldığım cicileri
günaydınnnn
bugün kargom yola çıkıyorrrr :82::82::82::82::78:
günaydın kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr bende bugün kargomu vermeyi düşünüyorum öğle arasındaaa
yarın yada cuma günü kurbanlarımızın elind e olur o vakit
Günaydın hanımlar
Amante kuzum geçmiş olsun.
Çok çok geçmiş olsun.
İyileşmek için istirahat şart. Çalışıyorsan da aşırı yorma kendini canım.
geçmiş olsun canım bol meyve iyi geliyor gerçekten, bal zencefil zerdeçal karışımını da tavsiye ederim
sevgili katilim kargomu gönderdiysen bana mesaj at ne zaman kargo geleceğini bileyim
Geçmiş olsun cnm Allah şifa versin sanaaaa
Günaydın hanımlar
Amante kuzum geçmiş olsun.
Canlarımm çok sağolun
Birde bende alerjik nezle var o yüzden sanırım öğlene kadar çok kötü oluyorum, şuan dabaha göre çok iyiyim mesela hiç birşeyim kalmadı
Ama eğer katilim bana ulaşırsa kesinlikle iyileşirim
Eşimde de bende de var o alerjik nezle maalesef.Canlarımm çok sağolun
Birde bende alerjik nezle var o yüzden sanırım öğlene kadar çok kötü oluyorum, şuan dabaha göre çok iyiyim mesela hiç birşeyim kalmadı
Canlarımm çok sağolun
alerjik nezlen varsa canım bence doktora gitt normall gripten daha agır geçittiriyo o hastalık maglesejj çokk geçmişş olsunnn canımm
Eşimde de bende de var o alerjik nezle maalesef.
Bir haftadır göz,burun,hapşırma derken yıkılıyoruz resmen.
geçmiş olsun cnm bende de güneş alerjisi var kışın bile güneş görsem hapşurmaya başlarım
Günaydın hanımlar nasilsiniz:)
Amante cok geçmiş olsun canim iyiles hemen hediyelerin gelecek yakinda
Eee topik acildi mi hediyelerine kavusan var mi?
günaydınlarrrrrrrr
tubikimmmm geçmiş olsunn çokkk
eeeveett hediyelerine kavuşan varmııı
bu hastalıkk öldürmez sürüdürür ben öyle diorummmBiran önce gitsem iyi olacak canım haklısın
True'm size de çok geçmiş olsun kuzum
Sağol canım benimm, bende öyle güneşi görünce içimden canavar çıkıyo sanki
Nee yoksa sen misin katilim Burcumm
Miniimm çok sağoll
Bende çok merak ediyorum ya var mı hediyelerine kavuşan, bugün muhtemelen birkaç kişi kavuşacak hediyelerinee
Nee yoksa sen misin katilim Burcumm
Aynen öyle
Slm kıslar yenı katıldım aranıza ama muhabbetı pek anlayamadım bırbırınızse hedıyemı alıosunuz nasıl oluo anladım bnıde katarmısaınz aranısa
Slm kıslar yenı katıldım aranıza ama muhabbetı pek anlayamadım bırbırınızse hedıyemı alıosunuz nasıl oluo anladım bnıde katarmısaınz aranısa
canım bu topiği mayısın başında açtık isteyenler katıldı..sonra çekiliş yaptık birbirimize hediye alıcaz..
Ama kimse kendisine kimin hediye alıcağını bilmiyo onu bulmaya çalışıyo verdiği ipuçlarından...
Bugünlerde de hediyelerimizi yollamaya başladık..
Bir dahaki sefere katılırsın sende istersen