- 23 Aralık 2012
- 2.948
- 409
Aa keşke katılsaydın yiaa
Bundan sonraki çekilişte ben muhtemelen olmayacağım sınavım gittikçe yaklaşıyorrr :18::18:
ne ki kpss mı canım. aman salla yavrum.temmuzda sınav daha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa keşke katılsaydın yiaa
Bundan sonraki çekilişte ben muhtemelen olmayacağım sınavım gittikçe yaklaşıyorrr :18::18:
kısmet cnaım gidicem zaten tekrarrr
Kısmetle ne alakası var bunun senin ki mi laf ediyor takılmana ?
Tamam canim dikkate alirim bunu :)
Hiiiiihhhhh
yok yok öyle değik yönetimle alakalı uı yapmışlardı benı bir site olayından açmışlar şimdi tekrar
ne ki kpss mı canım. aman salla yavrum.temmuzda sınav daha
Benim katilim yok ben hayata küstüm bu yüzden
Günaydın hanımlar:)
Bende bilmek istiyorum ama
Hoşgeldin eylül :))))
Canim hic konuşmadık ne zamandır nasılsın :) benimde kurbanim çok yogun sanirim giremiyo pek. Hic konuşmadık desem yeridir.
Sen katilini merak ediyo musun bakiiim :))
Kurbaninda sana kustu hih
Aynen kuzum Kpss ömrümü yedi resmen bide benim sınavım Eylülde
Hangi site olayından dolayı ne kadar açıklayıcı açıklamalarda bulunuyorsun ya
hee bende 2006 eylul aynında kapagı atmıstım devlete.. Darısı başına kız. gerçi 2 sene sonra atandım ama olsun
Ayy canım yaa birde ben atansam valla mikemmel olicikk
3. girişim ama ilk hazırlanışım benim bu sene olmazsa bir daha da hazırlanmam sanırım
Ayy canım yaa birde ben atansam valla mikemmel olicikk
3. girişim ama ilk hazırlanışım benim bu sene olmazsa bir daha da hazırlanmam sanırım
canım güzelce hazırlanıyosan olur neden olmasın kötü şeyler düşünme..
bende üniversiteden sonra 1 sene oturdum çalıştım kursa gittim..çok şükür atandım darısı başına...
atanırsın canım hiç korkma kitlere de başvur.bak mesela tedaşı devlet satmıstı geri alıyor
Zeyy'cim valla akşam işten çıkıp dershaneye gidiyorum. Pazar günü gidiyorum. Evde gece yarısına kadar çalışıyorum.
Umarım emeklerimin karşılığını alırım Kocamaann bir amin diyorum
Valla canım bu sene her yere başvuracağım hatta İstanbul dışı bile yazabilirim
günessel gibi geldi bana başka evli çocğu olan yok :26:
Benim var da ne oluyo bir sürü zarf atiyorum hic birine gelmiyo gicikBenim katilim yok ben hayata küstüm bu yüzden
Bende iyiyim canim dersler bitti finallere hazırlanıyorum işte. Kolay gelsin kuzum is yükün artti cikanlarla sanirim. Is hayati zor ama ben bir an once okulu bitirip calismak istiyorum ya.iyiyim cnm sen nasılsın evet konuşamadık ben çekilişin başlarında baya aktiftim iki gündür adam akıllı giremedim kadınlar kulübüne şirketten ayrılanlar var malum iş güç artıyor öyle olunca
var var kesin var küsmeee
Benim var da ne oluyo bir sürü zarf atiyorum hic birine gelmiyo gicik
Biliyorun ben kim olduğunu gerci kandiramaz beni.
Bende iyiyim canim dersler bitti finallere hazırlanıyorum işte. Kolay gelsin kuzum is yükün artti cikanlarla sanirim. Is hayati zor ama ben bir an once okulu bitirip calismak istiyorum ya.