karşı ödemeli göndermiyomusun canım irsaliyeye yansıyo irsaliyeye ofiste kestikleri için faturaya ekleniyo
ben nıye bunca zaman bunu farketmedım ki acep
gerçi 2-3 tl den ne olcak kargo şubesı aramaktan ıyıdır bızım yakınlarda yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
karşı ödemeli göndermiyomusun canım irsaliyeye yansıyo irsaliyeye ofiste kestikleri için faturaya ekleniyo
bak bu şarkı benden sanaTam anlamıyla aramadım aslında
ben nıye bunca zaman bunu farketmedım ki acep
gerçi 2-3 tl den ne olcak kargo şubesı aramaktan ıyıdır bızım yakınlarda yok
bak bu şarkı benden sana
[video]http://www.izlesene.com/video/yasin-keles-feat-tan-tasci-ara-ara/6963403[/video]
ödeyenler için sorun olmazsa sorun yok canım ben bikaç siteden satış yapıyorum çünkü 1 tl bile fazla olmaması gerekiyo ücretin 7 tl yi aşarsa sorun çıkartıyolar falan :)
ben evliyimevli değil misin kim kaldı o zmaannnn :84::84::84::84::86:
ivitt ama ben daha yollamadım yarın ekleme yapıp yollıcam çikolatalarını almadım henuz
ya kızlarr bide bişi sorcam ben bugun kuryeye sordum dedim ptt acıyomu kutuları dedı evet kolının agzını kapatmayın dedı netcem ben ya ozel kargoylamı yollsam napsam
ben evliyim
yurtıcıyle gönderdım cnm ben acmadılar ama tahattut ımzalattılar sıgortası olmuyormus acılmadıgı ıcın öyle dedıler
ben evliyim
yurtıcıyle gönderdım cnm ben acmadılar ama tahattut ımzalattılar sıgortası olmuyormus acılmadıgı ıcın öyle dedıler
yaa hatunlar kargoyu gönderemiyorum neymiş içinde kırılacak birşey varsa almıyorlarmış hangi kargoyla gönderiyorsunuz
Benim var da ne oluyo bir sürü zarf atiyorum hic birine gelmiyo gicik
Biliyorun ben kim olduğunu gerci kandiramaz beni.
Bende iyiyim canim dersler bitti finallere hazırlanıyorum işte. Kolay gelsin kuzum is yükün artti cikanlarla sanirim. Is hayati zor ama ben bir an once okulu bitirip calismak istiyorum ya.
kırılcak bişey yok de geç canım sende...
mng yurtiçi veya arasla göndericem ben..
ama snaırım mngyle gönderirim geçen sefer çok hızlıydılar...
ya evet kırılacak birşey yok deyip geçicem ama ya düzgün koymayıp içindekileri kırarlarsa sürat ve aras almıyo kırılacak var deyince ptt yi çagırdım oda almazsa mng yada yurt içi olmadı gidip kendim vericem :)))
Selaam milleeet ben bugun cok güzel bi haber aldım ve mutluyumm
neymiş neymişşş????
kopeğim var benim biricik kızım biraz önce veterinere gittik ultrasonla baktık hamileymiş anaanne oluyorummm
enemmmmmmmmmmmmm bak sen yaramazaaa
inş adam akıllı bir yerde çalışmaya başlarsın cnm inş kendi mesleğinde iş bulursun çalışmak sorumluluk almak çok güzel bir şey kendi paranı kazanmak gibisi yok tabi i,lk başta dediğim gibi adam akıllı bir yerde yoksa mutsuz işçiler kervanına katılırsın ben çok mutsuzum mesela bu aralar şeytan beynimi kemiriyor boşa kocanı kaç oyuncu ol diyeama Allahtan eşimi çok seviyorum