Bugün gonderecegim kismetse
oo hadi bakalımmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün gonderecegim kismetse
Ben geldim, herkes gitti
Bende bilmek istiyorum amaGod knows...
Hoşgeldin eylül :))))
ana gelmişim haberim yok
Canim hic konuşmadık ne zamandır nasılsın :) benimde kurbanim çok yogun sanirim giremiyo pek. Hic konuşmadık desem yeridir.günaydın kızlar
ben haftanın sonuna doğru göndericem hediyelerimi zira tamamlayamadım daha kurbanımla çok muhabbetim olmadığı için baya zorlandım bu çekilişte
Sen katilini merak ediyo musun bakiiim :))ben sanki bilmiyorum
Benim katilim bana küstü
Günaydın hanımlar:)
Bende bilmek istiyorum ama
Hoşgeldin eylül :))))
Canim hic konuşmadık ne zamandır nasılsın :) benimde kurbanim çok yogun sanirim giremiyo pek. Hic konuşmadık desem yeridir.
Sen katilini merak ediyo musun bakiiim :))
Kurbaninda sana kustu hih
ne diyim amaaaa uı yapmıstı benı yonetım açmış tekrar :13::13:
yarın göndericem inşallah bakalım sennnn
yarın mııı oley oley o zaman en geç cuma elime geçer zaten şüphelimdin ipucuna da yeni evli yazmışsın çok buyuk ihtimal katilim sensiiin
ben de yarın göndereceğim inşallah :)
tek yeni evli sen misin heveslenme fazla hımm gönder tabiii :122::122::122::122:
nedenmiş nedenmiş once kırtasiye malzemeleri araştırman , kurbanının evli olması herşey beni sana yonlendırıyr yarın dıyorum ama belki de yetiştiremeyeceğim tatilde bişeyler daha alacaktım kurbanıma ama yetışmedi aslında kafamda bıseyler var bugun yetısırse yarın gnderrm artık olmazsa sonraki gunlere kalacak
ben hep hediyelerimde kırtasıye malzemelerini ön planda tutarım çok geç gönderme hedıyelerımı teesüf ederim
geç olsun güzel olsun diye canımcım elifin dublex kutusunu gördüm az önce benim hadiye paketim gözüme küçük gorundu:)
elifin dublex kutusu mu :44:
Eki Görüntüle 1120721
eylülcüm bahsettiğim koli bu :))
yekta da çok şık bir kutu hazırlamış benım de süslemeler yapmam gerek yaa (
Günaydın hanımlar:)
Sen katilini merak ediyo musun bakiiim :))
Bilmem ki ben olayim mi :)ediyorum tabiki yoksa sen misinnn
Bilmem ki ben olayim mi :)
ahlanıp vahlanıcaz tabiki yekta.. onların bizim insanımız.. türkiyenin vatandaşı.. erdoğan bu olaylar olunca dernek açılışındaydı. tarkan sallana sallana konserini veriyordu. flash tvdede daha seninle konuşmam küstümm küstüm şarkısı çalıyordu.. bizim bu insanlar gibi susmamızı nasıl bekleyebiliyorsun..
kömür ailelerin ocağını yaktı bu sefer.. dünde oldu boşver unuturuz diyip susmalımıyız..
yarınlarda olmaması için tepkimizi göstermeliyiz.. çok yanlış düşünüyosun..
diri diri yangınla yandılar.. üstelik yerin metrelerc altında. seslerini duyan bile yoktu.. bu nedemek anlayabiliyomusun? senin benim gibi masa başında saatlerce işteyiz diye internette vakit geçiren insanlar değil..
düşüncen bana çok ilken ve çok duygsuzca geldi.
düşüncene saygım var tabiki ama kendimi burada ifade etme hakkımda var..