- 30 Temmuz 2012
- 3.093
- 654
Bizim senle alisverisimiz olmustu daha once bnmiyim yoksa kurban ama numaran vardir alisveristen klma bakicam whatsapptan :))))))) ayni kisimisinizz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bak bakalıımm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim senle alisverisimiz olmustu daha once bnmiyim yoksa kurban ama numaran vardir alisveristen klma bakicam whatsapptan :))))))) ayni kisimisinizz
kızlar neredesiniz bakıyım..
belalı bir evrakla uğraştım ancak girebildim tekrar...
Hazir benimkilerr bitek dis paketlemem kaldi
sınav yapıyorummm :126:
sınav yapıyorummm :126:
günaydınnn
Napalım canim icim yana yana nefes almaya çalışıyorum. Neler yapabilirim diye düşünüyorum. Üzülüyorum agliyorum kiziyorum ofkeleniyorum...
Sen napiosun
Günaydın güzellikler
Oooooooooo pro olmuşsun.
Hayırlı olsun
kızlar herkese günaydıınnn
sonunda evimdeyiz, ama sadece pazar sabahına kadar, pazar sabahı yeniden yolculuk var ve bu 2 gün çok fena çalışmam lazım, pazar pazartesi gezecegim ankarada
benim hediyelerim tamam, aklımdakilerin hepsini aldım, birtek şey hariç onu da nereden alacagımı biliyorum. sanırım salı günü onu da alır, paketlemeleri yapar ankaradan yola çıkar hediyelerim paketleme işi de ankarada olacak mecbur, geçen çekilişten kalan hediye paketimi kullanmak istemiyorum, değişik olsun bu sefer dedim, ama bakalım neler bulacagım ankarada :26:
bak bakalıımm
Ben burdaym, ancak fırsatım oldu valla.
Hangi kargo paketleri açmıyordu?
Bir de nasıl götüreceğim konusu beni düşündürüyor, büyükçe bir poşete mi koysam koliyi? Ya da evden mi aldırsam.
Hep öğrenciler mi kaçak girecek nete canım
hoşgeldinnn nurdanımmmm
hoşbulduk cigerimm nasılsın keyifler nasıl
oy oy yorulmuş musun sen...canım sen en iş yapıodunnnkızlar herkese günaydıınnn
sonunda evimdeyiz, ama sadece pazar sabahına kadar, pazar sabahı yeniden yolculuk var ve bu 2 gün çok fena çalışmam lazım, pazar pazartesi gezecegim ankarada
benim hediyelerim tamam, aklımdakilerin hepsini aldım, birtek şey hariç onu da nereden alacagımı biliyorum. sanırım salı günü onu da alır, paketlemeleri yapar ankaradan yola çıkar hediyelerim paketleme işi de ankarada olacak mecbur, geçen çekilişten kalan hediye paketimi kullanmak istemiyorum, değişik olsun bu sefer dedim, ama bakalım neler bulacagım ankarada :26:
iyiyim canımmm, toparladım bayaaa
oy oy yorulmuş musun sen...canım sen en iş yapıodunnn
sevindim canım toparlamana
ben mimarım canım. şuan ankarada bir ofise yardımcı oluyorum o yuzden toplantıya gidiyorum haftada 2 veya 3 gün teslime de az kaldı zaten, 11 hazirana kadar yetişmesi gerekiyor fena tutuştum :18:
oyyy :)) çalışkan arkadaşımız :)))
ist ank yüksek hızlı tren geliomuşş
daha ne zaman açılacagı belli değil de sanırım 80 tl gibi bişey olacakmış :26: ben 31 tl ye gidiyorum şuan, yolda 3.5 saat sürüyor, sanırım pek kullanmam, ama bi kere sırf eglencesine gidebilirim sanırım
lisedeyken çalışkandım ben, üniversiteyi 10 yılda bitirdim