- 28 Mart 2013
- 12.811
- 17.272
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet yaaaaaa
Kimse yok içim daraldi vallahi.
Evde de kimse yok
Çok can ssikiciaynı moddayım ben de
Çok can ssikici
Sen nasilsin peki ?
evet çok can sıkıcııı
oturuyorum işte evde sen napıyosun nasılsın
Katilimle konuşuyorum
Sevgilimle tartisiyorum
Kimsesiz kalmış buralar
aaaa tartışmasana sevgilinleeee
selaaaaaaaam
Elimde değil duramiyorum
aaaa tartışmasana sevgilinleeee
selaaaaaaaam
selaam cnm nabersınız Ceylinim yazık bagırma çocuga
selaam cnm nabersınız Ceylinim yazık bagırma çocuga
Elimde değil duramiyorum
Cidden duramiyorum kavga etmeden manyak miyim ne ?
Nasilsin canim ?
hasta gıbı bişeyim ben :44: pek gıremıyorumda buraya tam en heycanlı olması gereken gunler gerçi
Katilimle konuşuyorum
Sevgilimle tartisiyorum
ceylinim tartışmaa kıymetini bil sevdiceğinin bu arada çok şanslısın katilinle iletişimdesin ne güzel benim katilimden hala ses yok o yazana kadar ben de kurbanıma yazmıcam hadi bakalım
merhaba kızlar bugün haberleri izledikçe kötü oldum yine.. tv yi kapattık biraz yürüyüşe çıktık eşimle sonra kitap okuduk geçmedi vakit bugün.. ben de hem biraz kafam dağılsın hem de kurbancığıma hatıra olsun dedim el emeği çerçeve yaptım buyurun fotoğrafıı
Eki Görüntüle 1115742
ne hoş olmuşşşş
emeğine sağlıkkk
ben öğrendim katilimiii
ceylinim tartışmaa kıymetini bil sevdiceğinin bu arada çok şanslısın katilinle iletişimdesin ne güzel benim katilimden hala ses yok o yazana kadar ben de kurbanıma yazmıcam hadi bakalım
merhaba kızlar bugün haberleri izledikçe kötü oldum yine.. tv yi kapattık biraz yürüyüşe çıktık eşimle sonra kitap okuduk geçmedi vakit bugün.. ben de hem biraz kafam dağılsın hem de kurbancığıma hatıra olsun dedim el emeği çerçeve yaptım buyurun fotoğrafıı
Eki Görüntüle 1115742
Kimmişkiii