Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben umursanmasin bosverelim gidelim die bisey demedim.Zaten ilk yazismalarda uzuntumuz dile gitirildi.Surekli ayni seyler uzerine konusulmasin dedim.Biri mahallesindeki tecavuzden devam etti bende mahalleden baska olaydan bahsederim.Baska biri tanik oldugu baska olaydan.Bende konu dagilsin istedim bu topikte.Bu tarz konularin konusuldu farkli topikler var zaten gerek bir derdim var topigi gerek baska yerlerde.Olumsuz seyleri konustukca insanlarin psikolojileri etkilenir.En azindan buraya ben kafami dagitmak icin geliyorum.Burdada olumsuzluklarla devam etmek istemedim.Bu konularin konusulacagi yerler varCanim merhaba.
En yakinimiz ölse bile hayata tabii ki devam edeceğiz.
Ama bu demek değil ki olanlara uzulmeyelim.
Ben de kolay atlatamam olanlari.
Ama o olaya saplantili olarak da devam edemeyiz.
Öyle olmasi Gerekseydi zaman akisi olmazdi ki.
Tabii ki uzulecegiz dua edecegiz.
Bundan normal ne olabilir..
Kader deyip umursamayip devam edemem ben acikcasi..
Ben umursanmasin bosverelim gidelim die bisey demedim.Zaten ilk yazismalarda uzuntumuz dile gitirildi.Surekli ayni seyler uzerine konusulmasin dedim.Biri mahallesindeki tecavuzden devam etti bende mahalleden baska olaydan bahsederim.Baska biri tanik oldugu baska olaydan.Bende konu dagilsin istedim bu topikte.Bu tarz konularin konusuldu farkli topikler var zaten gerek bir derdim var topigi gerek baska yerlerde.Olumsuz seyleri konustukca insanlarin psikolojileri etkilenir.En azindan buraya ben kafami dagitmak icin geliyorum.Burdada olumsuzluklarla devam etmek istemedim.Bu konularin konusulacagi yerler var
ceylin yazdığın olaya çok üzüldüm.. hayat bazı insanlar için çok çok zor ve insanlar gerçekten çok acimisız..
arkadaşlar zeynep'e katılıyorm tatsızlık olmasın aramızda herkes üzgün gergin bugün zaten bi de kendi aramızda huzurszlk olmasın
selaaaaaaaaaaam :))selaaaaaaam
kayacans ı sil o değil:)selamın aleykum kızlaar :)))))))))))))))) kurbancıgımdan bır kac gundur tık yok hayırdır acaba ? hanı ıp ucu vermek ıstemıyorum zaten yeterınce acık verdım yeter dıyorum bu kadar ıp ucu
amaaa sevgılı kurbanım senı bulamadım hala ...
hala falkon ve cezmı naz ustunde durmayı tercıh edıyorum ama kayacans ve geranıo da olabılırmı acaba
selamlar kızlar
geldim gidiyorum.
öpüyorum sizi
selaaaaaaaaaaam :))
kayacans ı sil o değil:)
selaaaaaaam
ben de bi ipucu daha veriyim bugün
canım kurbanımmmm, benden hiç ama hiç şüphelenmiyorsunnn
ahanda ben mi yoksaaaaa
Amiiin InsAllah dua edelım ınsAllah bol bol..günaydın kızlar
Türkiyemizin başı sağolsun... somada hayatını kaybeden kardeşlerimizin başı sağolsun... umarım kalan sağlar bir an önce kurtulur... Rabbim ailelerine sabır versin...
Kizlar ?
Nasilsiniz kimse yok ?
ben varımmm
Nasilsin Zeyy? :)