- 10 Mart 2014
- 236
- 16
Akli dengesi yerinde olmayan birine tecavüz etmişler..
BiZim mahallede oturuyor bu adam da ...
desene milletçe zor bi durumdan geçiyoruzz (
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Akli dengesi yerinde olmayan birine tecavüz etmişler..
BiZim mahallede oturuyor bu adam da ...
o belki olabilir zaten okuyor durumundayken de başvurabiliyor tatlım...kayacan 5dk engelenine takılıyorumda.
şimdi kendinisi internetten yapsa. Sonra dilekçeyle diploması götürse ösym merkeze olmazmı
o belki olabilir zaten okuyor durumundayken de başvurabiliyor tatlım...
Ama osym yi arasın sorsun bi mümkünse
Kader denen bir şey siz kadere iman etmedinizmi? Onlar orda ölmeseydi farklı şekilde ölecekti ömürleri bitti .Kimsenin garantisi yok. Herkesin alacağı nefesi sayılıdır.
daha toprağın altında çıkarılmayı bekleyen kim bilir kaç kişi var? daha ulaşılamamışken bu yorumlarınız çok acı. Allah size vicdan ihsan eğlesin.
kadere iman etmekten bahseden insan, başına gelen bütün olumsuzlukları kader diye nitelendirip boynunu büküp oturur. siz öyle misiniz? ben şöyle geldim bu günlere bunu yaşadım diye konularını okudum başka biri heralde... kader diyip geçiniz o zaman bunları...
o işçilerinkide , o yerin 2 km altında zehirli gazdan dolayı ölüp de daha ulaşılamayanlar var ya hani onlarınki kader değil ihmalsizlik..
neyse demeyeceğim başka bir şey. psikolojiniz etkilenmesin. hassasmışsınız ya.
Kader denen bir şey siz kadere iman etmedinizmi? Onlar orda ölmeseydi farklı şekilde ölecekti ömürleri bitti .Kimsenin garantisi yok. Herkesin alacağı nefesi sayılıdır.
Benim vicdanımı siz sorgulayamazsınız
kızlar yapmayın böyle yaa..
ortada bir ihmal varsa tabiki cezalandırılıcak bu tarafta değilse de diğer tarafta lütfen birbirinizle münakaşa etmeyin..
birlik olmamız dua etmemiz gereken bir zamanda birbirimize düşmeyelim lütfen...
evet zey haklısın birlik olup dua etmemiz gerek... hani diyorum bir mucize olsa da çıkarılayamanlar içinden hala sağ olanlar olsa..dua ediyorum inşallah böyledir diye. . . elden başka bir şey gelmiyor..
inşallah Allah'tan ümit kesilmez..
yer gök dua üstüne ayakta duruyor..
inşallah güvenli bir bölmede bekliyolardır..
ama kuru kuruya tartışarak birbirimizin düşüncelerini yorumlayarak bir yere varamayız..
insan yeri geliyor annesi babasıyla aynı kandan kardeşiyle aynı fikirde olamıyor..
herkes otursun madendeki kardeşlerimiz için zor durumdaki Ümmet-i Muhammet için dua etsin..
kızlar, ben dün kendimi bilmeden yattığım için, bu maden ocağı olayından az önce haberim olduuu
205 kişi, 205 aile
Allahım, sen ölenlerin ailelerine sabır ve dayanma gücü ver...
3 günlük ulusal yas ilan edilmiş...
kızlar, ben dün kendimi bilmeden yattığım için, bu maden ocağı olayından az önce haberim olduuu
205 kişi, 205 aile
Allahım, sen ölenlerin ailelerine sabır ve dayanma gücü ver...
3 günlük ulusal yas ilan edilmiş...
Zeyy ben çekilişten çıkıyorum. Bana kimsenin hediye göndermesini istemiyorum. bana gamzeli çıkmıştı ben göndemk istiyorum hediyelerini ona aa eger kendi istemezse göndermem isterse memnun olurum ve de gönderirim.
İnsanları karalamak okadr kolayki duygusuz ve vicdansız oldummmm. Birilerinin hakkı aranacaksa burada klavye arkasından değil resmi yerlere başvurarak aranmalı. Laf değil icraat lazım 3-4 gün sonrada bunlaar unutulur gideeer yine gülüşmeler devam eder. Olan ölenlere olur
Zeyy ben çekilişten çıkıyorum. Bana kimsenin hediye göndermesini istemiyorum. bana gamzeli çıkmıştı ben göndemk istiyorum hediyelerini ona aa eger kendi istemezse göndermem isterse memnun olurum ve de gönderirim.
İnsanları karalamak okadr kolayki duygusuz ve vicdansız oldummmm. Birilerinin hakkı aranacaksa burada klavye arkasından değil resmi yerlere başvurarak aranmalı. Laf değil icraat lazım 3-4 gün sonrada bunlaar unutulur gideeer yine gülüşmeler devam eder. Olan ölenlere olur