Yaza Merhaba Çekilişi

kurbanına kimler yazmadı ? neden yazmıyorsunuz merak ettim :26: bir mesaj atsanız. bir kere arasanız bişi kaybetmezsiniz kanımca

bunu mesajı mı kastettin cınımmm???
ben yazmadım şahsen çünkü kendisine kurbanını söylemek için mesaj atma gafletinde bulunmuştum :30::30::30:
ayrıcaaa belki kurbanınıza mesaj attınız ve niçın ama niçın benim katilim bana ses etmiyor dedinizz??
pekiiiii ya kurbanınınızın aynı zamanda katiliniz olma ihtimalini düşündünüz mü canlarım :51:

resmen hediye paketi kültürü oluşturmuşunuz kızlar:):):) ben nerden alırsam oraya paketlettim ama aynı tarz olması çok daha güzel olurdu yahu bu seferlik böyle olsun bari:):)

hediye paketi süsü falan nerelerden alıyosunuz???

ben yazmadım şahsen çünkü kendisine kurbanını söylemek için mesaj atma gafletinde bulunmuştum :30::30::30:
ayrıcaaa belki kurbanınıza mesaj attınız ve niçın ama niçın benim katilim bana ses etmiyor dedinizz??
pekiiiii ya kurbanınınızın aynı zamanda katiliniz olma ihtimalini düşündünüz mü canlarım :51:

evet sen istisnasın :27:
benm kurbanım ve katilim aynı kişi değil.. çünkü kurbanımın verdiği ip uçları bana uymuyor :ssz::ssz:
hepimizki öyle değilya :19::19:

:28:

:53::53::53::53::28::28::28::28: keşkee olsaaaaaaaaaaa :52::52::52::52: belkide kurbanım hem katilim ondan yazmıyoo :32::33:

aa öyle karşılıklı çıkma durumu var mı kiii?

ama ben ona yazdım whatsapptan o zaman beni tanır ki hem kurbanım hem katilim diye. çelişkili olur gibime geliyor...

zira ben kimseye çıkmadım sanrısam. ne arayann var ne soran. ne de bir ipucu:ssz::ssz:

resmen hediye paketi kültürü oluşturmuşunuz kızlar:):):) ben nerden alırsam oraya paketlettim ama aynı tarz olması çok daha güzel olurdu yahu bu seferlik böyle olsun bari:):)

bende aldıklarımı farklı olmasın dıye paket yaptırmadım nerden alınıyo bılmıyorum alıp hepsini aynıı paketlemek istiyorum bende :27:

evet sen istisnasın :27:
benm kurbanım ve katilim aynı kişi değil.. çünkü kurbanımın verdiği ip uçları bana uymuyor :ssz::ssz:
hepimizki öyle değilya :19::19:

:28:

:53::53::53::53::28::28::28::28: keşkee olsaaaaaaaaaaa :52::52::52::52: belkide kurbanım hem katilim ondan yazmıyoo :32::33:

aa öyle karşılıklı çıkma durumu var mı kiii?

ama ben ona yazdım whatsapptan o zaman beni tanır ki hem kurbanım hem katilim diye. çelişkili olur gibime geliyor...

zira ben kimseye çıkmadım sanrısam. ne arayann var ne soran. ne de bir ipucu:ssz::ssz:

valla bilemiyom bu çekilişte iki kişi birbirine çıktı ben bi te bunu derim daha da başka bişey demem :33:
ama diğerleri niye yazmıyor olabilir;
a)kontorü yoktur
b)internet paketi yoktur
c)whatsup ı yoktur
d)aklına gelmemiştir :33:

bende aldıklarımı farklı olmasın dıye paket yaptırmadım nerden alınıyo bılmıyorum alıp hepsini aynıı paketlemek istiyorum bende :27:

kırtasiyeden hediye kağıdı alınıyo canım ben aynı renk aldım:16:

kırtasiyelerde oluyo canım...

valla bilemiyom bu çekilişte iki kişi birbirine çıktı ben bi te bunu derim daha da başka bişey demem :33:
ama diğerleri niye yazmıyor olabilir;
a)kontorü yoktur
b)internet paketi yoktur
c)whatsup ı yoktur
d)aklına gelmemiştir :33:

kırtasiyeden hediye kağıdı alınıyo canım ben aynı renk aldım:16:

inanmıyorummmmmmmmm :53:o kişi inşallahh benimdirrrrr :30::30: :52: demek böyle durumda olabiliyo vay be :27:
a-b-c şıklarını anlarızda d yi anlamam bas bas bağırıyoz burda yazın bizeee diyee :19:
sağol canımmm bende alıp yavaştan peketliiimmm :16:

aynı tarza gerek yok yahu değişik değişik de eğlenceli oluyor :))

Katilim banada yaz whatsaptan kıskanıyorummmmmmmmm :43::43:
tamam yazıyorrrum :D

Back