- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.422
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kurbanına kimler yazmadı ? neden yazmıyorsunuz merak ettim :26: bir mesaj atsanız. bir kere arasanız bişi kaybetmezsiniz kanımca
yok yazmadılar. illa whatsap olması gerekmiyorki bence :26:
kurbanına kimler yazmadı ? neden yazmıyorsunuz merak ettim :26: bir mesaj atsanız. bir kere arasanız bişi kaybetmezsiniz kanımca
Yazmıyorum işte, gıcığım ben
kızlar ben çarşıya gidiyorum, bikaç saate görüşürüz
kızlar ben çarşıya gidiyorum, bikaç saate görüşürüz
pişt bana da bişeyler al canım katilim
bunu mesajı mı kastettin cınımmm???
ben yazmadım şahsen çünkü kendisine kurbanını söylemek için mesaj atma gafletinde bulunmuştum
ayrıcaaa belki kurbanınıza mesaj attınız ve niçın ama niçın benim katilim bana ses etmiyor dedinizz??
pekiiiii ya kurbanınınızın aynı zamanda katiliniz olma ihtimalini düşündünüz mü canlarım
ben yazmadım şahsen çünkü kendisine kurbanını söylemek için mesaj atma gafletinde bulunmuştum
ayrıcaaa belki kurbanınıza mesaj attınız ve niçın ama niçın benim katilim bana ses etmiyor dedinizz??
pekiiiii ya kurbanınınızın aynı zamanda katiliniz olma ihtimalini düşündünüz mü canlarım
resmen hediye paketi kültürü oluşturmuşunuz kızlar:):):) ben nerden alırsam oraya paketlettim ama aynı tarz olması çok daha güzel olurdu yahu bu seferlik böyle olsun bari:):)
hediye paketi süsü falan nerelerden alıyosunuz???
evet sen istisnasın
benm kurbanım ve katilim aynı kişi değil.. çünkü kurbanımın verdiği ip uçları bana uymuyor
hepimizki öyle değilya
keşkee olsaaaaaaaaaaa belkide kurbanım hem katilim ondan yazmıyoo
aa öyle karşılıklı çıkma durumu var mı kiii?
ama ben ona yazdım whatsapptan o zaman beni tanır ki hem kurbanım hem katilim diye. çelişkili olur gibime geliyor...
zira ben kimseye çıkmadım sanrısam. ne arayann var ne soran. ne de bir ipucu
bende aldıklarımı farklı olmasın dıye paket yaptırmadım nerden alınıyo bılmıyorum alıp hepsini aynıı paketlemek istiyorum bende
resmen hediye paketi kültürü oluşturmuşunuz kızlar:):):) ben nerden alırsam oraya paketlettim ama aynı tarz olması çok daha güzel olurdu yahu bu seferlik böyle olsun bari:):)
valla bilemiyom bu çekilişte iki kişi birbirine çıktı ben bi te bunu derim daha da başka bişey demem
ama diğerleri niye yazmıyor olabilir;
a)kontorü yoktur
b)internet paketi yoktur
c)whatsup ı yoktur
d)aklına gelmemiştir
kırtasiyeden hediye kağıdı alınıyo canım ben aynı renk aldım
aynı tarza gerek yok yahu değişik değişik de eğlenceli oluyor :))resmen hediye paketi kültürü oluşturmuşunuz kızlar:):):) ben nerden alırsam oraya paketlettim ama aynı tarz olması çok daha güzel olurdu yahu bu seferlik böyle olsun bari:):)
tamam yazıyorrrumKatilim banada yaz whatsaptan kıskanıyorummmmmmmmm