- 26 Ocak 2014
- 1.125
- 371
napayım canımm bende kurbanım için bugün alışveriş yaptımm :)) yoruldumm dinleniyorum şimdi
ayyy tuna gelmiş hoşgelmişşş napıyon kısssss
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
napayım canımm bende kurbanım için bugün alışveriş yaptımm :)) yoruldumm dinleniyorum şimdi
bakkıın ben sevgili kurbanıma neler aldım nelerr:):) bir şey daha almak istiyordum ama istediğim gibi bulamadım... inşallah bulurum:)
Eki Görüntüle 1110201
ben evlikikte yaşa pek takılmamasını düşünüyorum koca ha diyince bulunmuyo 22 yi geçtikten sonra herkez evlenebilir 25 den sonrada zor be anacımmm
ben evlikikte yaşa pek takılmamasını düşünüyorum koca ha diyince bulunmuyo 22 yi geçtikten sonra herkez evlenebilir 25 den sonrada zor be anacımmm
bakkıın ben sevgili kurbanıma neler aldım nelerr:):) bir şey daha almak istiyordum ama istediğim gibi bulamadım... inşallah bulurum:)
Eki Görüntüle 1110201
hoşgeldinnn branşdaşımmm
hoşbulduuukk :):) o kadar yoruldum ki dün ve bugün full kurbanıma alışveriş yapmakla geçti ordan burdan:):):)
benim katilim kim acaba çok merak ediyorum yahu
desene ben ölmüşüm ağlayanım yoook
28 yaşındayım daaa
oyyy maşşallah neler neler almışın öyleeee sulanabilirmiyimm
sen bulmuşun zaten bacımm sıra nikah masasına oturtmak kalmışş senin işin kolayy
tabii ki sulanabilirsin sulanmak bedava
heee heeee
bakkıın ben sevgili kurbanıma neler aldım nelerr:):) bir şey daha almak istiyordum ama istediğim gibi bulamadım... inşallah bulurum:) çerçeveyi de nasıl paketlerim bilmiyorum:):)
Eki Görüntüle 1110201
sizin düğün ne zaman kızçemm varmı tarihhh
Bir kaç parça daha aldımmı tamamdır.
Evettt bakalım bu paketler kime gidecek??
Senin olabilir de olmayabilir de..Wuuuuuuu ben been beeen benim olsunlaaarr
Canimmmmm sen iste zevkine göre yapayım bişeyler :))oyuna geldiimmm
sen böyle iste dersen isteyemem ki ben birini bulayım da hele bakalım bi salonumuzun şekli şemali nasıl olacak ona göre söylerim
aslan burcumm nasıl da savunmuş hakkımıı
Ayy inşallah kurbanimda beğenir daha yapmadim onunkini gerçi :)
burcuuu banamı yaptınn acabaa bayılırım öyle şeylereee
bakkıın ben sevgili kurbanıma neler aldım nelerr:):) bir şey daha almak istiyordum ama istediğim gibi bulamadım... inşallah bulurum:) çerçeveyi de nasıl paketlerim bilmiyorum:):)
Eki Görüntüle 1110201
Bir kaç parça daha aldımmı tamamdır.
Evettt bakalım bu paketler kime gidecek??
Sağol kuşum..umarım kurbanım da beğenir.Canimmmmm sen iste zevkine göre yapayım bişeyler :))
Ayy inşallah kurbanimda beğenir daha yapmadim onunkini gerçi :)
Hediyelere bak maşallah hatunlar :) ne sansli kurbanlar var ya benim katilim topige bile gelmiyo
True o paketlerin guzelligi ne? Bana gelse ben paketi hediye sanarim icinden bisey cikmasa da olur :)