- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.016
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir kaç parça daha aldımmı tamamdır.
Evettt bakalım bu paketler kime gidecek??
bakkıın ben sevgili kurbanıma neler aldım nelerr:):) bir şey daha almak istiyordum ama istediğim gibi bulamadım... inşallah bulurum:) çerçeveyi de nasıl paketlerim bilmiyorum:):)
Eki Görüntüle 1110201
bakkıın ben sevgili kurbanıma neler aldım nelerr:):) bir şey daha almak istiyordum ama istediğim gibi bulamadım... inşallah bulurum:) çerçeveyi de nasıl paketlerim bilmiyorum:):)
Eki Görüntüle 1110201
canımsınn bana nelerr aldın bakimmmm
ayyy tuna gelmiş hoşgelmişşş napıyon kısssss
ben taliplisi değilimm, çünkü senin kurbanın kapalıydı
merhabaaaa
sizi görmüşken ipucu alabilir miyiz acabaaaa
tırmalamak mıı ben bugunn mutfagı deştim ne varsa yedimmm
hoşgeldinnn nurdanımmm
bulursun sen bulursunn çok uzaklarda aramaaa
dedikodu sayılmaz be yavrummburda yalan sylemek serbest taktik buu dimi ama
ama adı lazım olmayan kişiden zaten adam olmazmış ben sana bırak onu dicektimde diyememiştim ayıp olması diyesakalım yokki lafım dinlensinn
benim düğün tarihi belli oldu ekim 19 da inşallah soğuk olmaz diye umuyorumm bakalımm beklerim bakkk yakınsın zatiii
Eki Görüntüle 1110201
ben evlikikte yaşa pek takılmamasını düşünüyorum koca ha diyince bulunmuyo 22 yi geçtikten sonra herkez evlenebilir 25 den sonrada zor be anacımmm
Canimmmmm sen iste zevkine göre yapayım bişeyler :))
hımmm benim kurbanımm :)) bekar whatsapp kullanıyo tatlıı hoş bi kıss ))
kızlaaar hediyeler çok güzel görünüyor elif senin kurbanın evli miydi true potansiyel katil adayım zaten inşallah katilim buralardadır kendisine selam ediyorum ve tabi kurbanıma da
Eki Görüntüle 1110201
aaa tam da beni anlatmışsın
bilmem olabilir misin ??? )))))
yahu teknoloji devrindeyiz hediyeleri yollamaya surda sayılı gün kalmış kurbanım bana ulaşmıyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
senin üstünü çizmişim ben neden çizmişim ki acaba :26:
heyecanı kaçmasın diye yapmıyotdur belki bende hala ulaşmadım kurbanıma, ulaşmayacagım da
bilmem neden ki acaba ???
ben de bendeeee
senin ipinin uçları neydiii
ipucuu istiyorummmmmmmmm belkii o hadiyelerr benimdir 2 çırpı seyede razıyım amaaaa
Canimmmmm sen iste zevkine göre yapayım bişeyler :))
Ayy inşallah kurbanimda beğenir daha yapmadim onunkini gerçi :)
Hediyelere bak maşallah hatunlar :) ne sansli kurbanlar var ya benim katilim topige bile gelmiyo
True o paketlerin guzelligi ne? Bana gelse ben paketi hediye sanarim icinden bisey cikmasa da olur :)
kızlaaar hediyeler çok güzel görünüyor elif senin kurbanın evli miydi true potansiyel katil adayım zaten inşallah katilim buralardadır kendisine selam ediyorum ve tabi kurbanıma da
neden olmasın belki de senindirbenimmi bunlar :)
ben şimdi kurban taklidi yapsaydım sizde benim katillerim olsaydınız bu hediyeler bana gelseydi nolurduuuuuuuuuuuuuuuuu
kurbanın ne kadar da şanslı böylee
yahu teknoloji devrindeyiz hediyeleri yollamaya surda sayılı gün kalmış kurbanım bana ulaşmıyor
ben giremedim çekilişe güvenemedim kendime bi işsiz olarak :78: bu yüzden sizin kurbanların hediyelere sulanıyorumkatilini buldun mu sen?? benimdir belki de:)::))
: