- 26 Ekim 2012
- 5.018
- 4.073
- 198
el emegi begenilmezmii tatlım begenmeyeninkine bana gönder ben alırımm![]()
Tamam anlastik
![KK66 ;) ;)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
el emegi begenilmezmii tatlım begenmeyeninkine bana gönder ben alırımm![]()
Tamam anlastikgönlümden herkese yapmak geliyor aslinda mümkün olsa hepinize göndersem :)
Aa ne olmuş eylule? Ne zaman ui olmuş yok mu bi haber?
Senin ceyizine yapicam hayırlı bi kismetin çıktığında kuzum :)
gamzelim yazmış canım uı olmuş diye, bi fikrim yok benim :26: ama zeynep de numarası vardır kesin, olmadı ulaşırız ona bi şekilde, sıkıntı çıkmasın da :26:
yaa şimdi sırf bana onlardan yap diye zorla kısmet mi bulayım burcu, bunu mu istiyorsun![]()
cesmiyeee göndermeee ben onunkinide alırımmmm
Hak denen bisi var kiz olmaz :))
böylee yapıcagını bildiğim içinnn![]()
![]()
![]()
yok sirf o yüzden bulmana gerek yok sonucta ceyiz için illa yedekte birinin durmasi gerekmiyor dimi ama :) tamam anlastik yaparim nasil bisey istersin söyle bakim:))
Hak denen bisi var kiz olmaz :))
oyuna geldiimmm
sen böyle iste dersen isteyemem ki benbirini bulayım da hele bakalım bi salonumuzun şekli şemali nasıl olacak ona göre söylerim
aslan burcumm nasıl da savunmuş hakkımıı![]()
kimseee yokmuuu sesimii duyuyonuz muu niye bugunn buraya kimse ugramadıııı
yetmez mii canımmmmm![]()
ben bi mutfagı tırmalayıp geliyorum şekerim![]()
kızlar selamlaarrr
ananemde kahvaltıdaydık bugun resmen yedim yedim patladımşimdi de ceza olarak yarın sabaha kadar hiç bişey yemeyecegim
zorlu bir 8 9 saat beni bekliyor sanırım :18::18:
geçmişi okuyup, hepinize tek tek laf yetiştirirp geliyorum![]()
gamzelim yazmış canım uı olmuş diye, bi fikrim yok benim :26: ama zeynep de numarası vardır kesin, olmadı ulaşırız ona bi şekilde, sıkıntı çıkmasın da :26:
yaa şimdi sırf bana onlardan yap diye zorla kısmet mi bulayım burcu, bunu mu istiyorsun![]()
kimseee yokmuuu sesimii duyuyonuz muu niye bugunn buraya kimse ugramadıııı
hoşgeldinnn nurdanımmm
bulursun sen bulursunnçok uzaklarda aramaaa
ben vardım yaaa kızz sabah berii![]()
ne güzel dedikodumu yapmışsınız arkamdansanki başkaısnın hikayesiymiş gibi okudum valla çok eglenceliydi
canım eski katilimm, seni çok özledim benngerçi şimdi burada yeşil ışık yaktıgın herkese bana yaptıklarını anlatmak vardı ama neyse hadi, karizmanı çizmiyim şimdi
şekerim gamzelim inde söyledigi üzere bizim iş tamamen bittiyani her ne kadar kendisi geri dönecegim deyip gittiyse de benim için dönüş kapıları tamamen kapalı
kasım da düğünüm yok seninkine gelebilirim sanırım
![]()
![]()