Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar kutu isini ev malzemeleri satan buyuk magzalardan guntas koctas gibi yerlerden bulabilirsiniz.Ben daha once sevgilime pasta gondermek icin almistim ama buyuk olunca baska kutu almistim.Simdi o buyuk olan kutuyu kurbanima gondercem.Kime niyet kime kısmeet![]()
Ben de hepsini serum kutusuna koyacağım, içinde tek tek paketleyip.
Günaydın cnm olsunn koy bakalım nöbetcimiydin bu saatte uyanık olduğuna göre![]()
Bebdede oluyo öyle cnm insanın gıcıgına gidiyo dimigünaydın.
ay yok. evdeyim. akşam gitcem nöbete. ama allah kahretmesin ki alışkanlıktan erken uyandım.
günaydın kızlar
dün şükürler olsun ki misafirlerimi sorunsuz bir şekilde ağırladımtahmin ettiğimden kalabalık geldiler ama çok şükür her şeyim yetti
![]()
Günaydınlarrrrr
Maalesef bugün ben de erken kalkanlardanım.
Günaydınlarrrrr
Maalesef bugün ben de erken kalkanlardanım.
günaydın kızlar
dün şükürler olsun ki misafirlerimi sorunsuz bir şekilde ağırladımtahmin ettiğimden kalabalık geldiler ama çok şükür her şeyim yetti
![]()
günaydın topiğin gülleri![]()
Günaydın güzeller hoşgeldiniz nasılsınız![]()
ben iyiyim yektacım sen nasılsın![]()
Cok sukur canlar bende iyiyim sorulari okula teslim ettik eve geldim 11 de tekrar gidicemiyiyim canımmm klavye bozuldu onla ugrasıyorum
Günaydın güzeller hoşgeldiniz nasılsınız![]()
Cok sukur canlar bende iyiyim sorulari okula teslim ettik eve geldim 11 de tekrar gidicem
işiinn iş bugun desenee kolat gelsin sanacanımmmm
Sende tatlım didin senmisin yoksa katilim :26::26: yektadanda şüphelendim o yuzdenAman kafam karıştı bak herkes diyebilir dimi bende diyorum Yoksa ben kendi kendimin katilimiyim :26:
![]()
Sagol tatlimmm.12:30 dan sora serbestim cnm ama bedava drgil yani 90 tl alcam)
Gunaydin kizlaarrr
Sabah bi kalktim bacagim morarmis parmagim kaniyor![]()
Cok sukur canlar bende iyiyim sorulari okula teslim ettik eve geldim 11 de tekrar gidicem