• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza Merhaba Çekilişi

Buarada hepinize günaydın günün ilk mesajı benden olsuunnnn:16:

Kızlar kutu isini ev malzemeleri satan buyuk magzalardan guntas koctas gibi yerlerden bulabilirsiniz.Ben daha once sevgilime pasta gondermek icin almistim ama buyuk olunca baska kutu almistim.Simdi o buyuk olan kutuyu kurbanima gondercem.Kime niyet kime kısmeet:27:

Kızlar kutu isini ev malzemeleri satan buyuk magzalardan guntas koctas gibi yerlerden bulabilirsiniz.Ben daha once sevgilime pasta gondermek icin almistim ama buyuk olunca baska kutu almistim.Simdi o buyuk olan kutuyu kurbanima gondercem.Kime niyet kime kısmeet:27:

Ben de hepsini serum kutusuna koyacağım, içinde tek tek paketleyip.

Günaydın cnm olsunn koy bakalım nöbetcimiydin bu saatte uyanık olduğuna göre:1:

günaydın.

ay yok. evdeyim. akşam gitcem nöbete. ama allah kahretmesin ki alışkanlıktan erken uyandım.

günaydın.

ay yok. evdeyim. akşam gitcem nöbete. ama allah kahretmesin ki alışkanlıktan erken uyandım.
Bebdede oluyo öyle cnm insanın gıcıgına gidiyo dimi

Günaydınlarrrrr:16:

Maalesef bugün ben de erken kalkanlardanım.

günaydın kızlar
dün şükürler olsun ki misafirlerimi sorunsuz bir şekilde ağırladım:9:tahmin ettiğimden kalabalık geldiler ama çok şükür her şeyim yetti:16::16:

Sende tatlım didin senmisin yoksa katilim :26::26: yektadanda şüphelendim o yuzden :52: Aman kafam karıştı bak herkes diyebilir dimi bende diyorum Yoksa ben kendi kendimin katilimiyim :26::28:

günaydıııın tatlım yok canım katilin ben degilim hadi için rahatlasın :))):37::37:

Gunaydin kizlaarrr :3:
Sabah bi kalktim bacagim morarmis parmagim kaniyor :53:

Back