- 16 Nisan 2013
- 2.973
- 1.380
- 248
kendiminkini haftada buldum seninkinideee bulurummm canımmmm
yok diilim ben katil
![KK53 :27: :27:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
![KK53 :27: :27:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim katilde yazdı bugun whatsappdan kullanmıyordum onun için indirdimMesajlarına cevap veremıyorum diye ama şüphelendiğim bikaç isim var kesin onlardan birisi
![]()
yok diilim ben katil![]()
![]()
tamamdır çekirge, bu görev sende
kimlerden şüpheleniyorsun![]()
tamamdır çekirge, bu görev sende
kimlerden şüpheleniyorsun![]()
çocukların kalbinii kırmakk günahh carpılırsınnn walaaaaaa
çekirge sıcrar sıcrar 3.deee yakalarımmmm
Söylemem ama aralarından ikisini söyleyım mavim51 ve yekta çok genel ipucları verdiler onlarıda kattım o yuzden.True bir numaralı adayımSenden hiç şüphelenmiyorum
Senın ipucları çok az gerçi dimi neydilerdiki
![]()
Söylemem ama aralarından ikisini söyleyım mavim51 ve yekta çok genel ipucları verdiler onlarıda kattım o yuzden.True bir numaralı adayımSenden hiç şüphelenmiyorum
![]()
Çarpılırmıyımki :26: Ama yalan söylemıyorumdur belkiBelki söyluyorumdur ay bilemedim şimdik
![]()
herşey iyi güel hoş da, bu hediyeleri koymak için kutuyu nerden bulaacaaazz, fikri olan var mıııı :26:
![]()
kuzum ben geçen çekilişte 2 tane ayakkabı kutusunun içine paylaştırmıştım, onları da ayrı ayrı paketledim öyle gönderdim![]()
ama benim ayakkabı kutusuna sığmıycak büyüklükte bi hediyem vaaar :26::26:
herşey iyi güel hoş da, bu hediyeleri koymak için kutuyu nerden bulaacaaazz, fikri olan var mıııı :26:
o ben diilim işteeee ben dha yeni whatsapp yukledım bikerem sırf bu çekiliş için
çocugu yok dedim, sevdigi biri var dedim, whatsap kullanıyor dedim, bence gayet yeterli ipuçlarıyoksa ben senin katilin olabilir miyim ki :26:
çarpılırsınn çarpılırrrrr
bunlar senin katil şüphelilerin miii![]()
Onu bende düşünüyorum bulamadım henüz nerdn kutu bulcagımı
o ben diilim işteeee ben dha yeni whatsapp yukledım bikerem sırf bu çekiliş için
pembe yalandan olmaz galıba ama
evet ama beni hiiç kandırmaya çalışma ben seni elemişim elenmiş listemdesin hıhh![]()
o ben diilim işteeee ben dha yeni whatsapp yukledım bikerem sırf bu çekiliş için![]()
küstümm saaanaaaa kırdınn beniiii katilimin buldum sandım heveslendimm hayal kurdum ümitlendimmmmm :26::26:
evet ama beni hiiç kandırmaya çalışma ben seni elemişim elenmiş listemdesin hıhh![]()
bende daha dün ekledim kurbanımın no sunu da baktım whatsap ı var mı yok mu diye![]()
yok ben sana yardım etcektimmm :26:
yekta - kurbanım bekar dedi
true ve mavisim51 ise - kurbanım evli dedi
sen evli misin bekar mı![]()
Kanmam buna![]()