- 31 Temmuz 2020
- 20.217
- 60.152
-
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
Günaydın canımm.günaydııınnn
Ya çok güzel gidiyor. Harikasın.tartıldım vee -200 gr
76,6 kg
Çok teşekkür ederim tatlumGünaydın canımm.
Ya çok güzel gidiyor. Harikasın.
TamammBence ilk sayfaya ekle bende tartılıyım bakam fark var mı
Oruç vücudun dengesini bozuyor canım ya bir haftada anca toparlarBende tartildim dün oruc tuttum tek öğün yedim kalori hedefinin çok altında kaldım hatta aç yattım ama sonuç hüsran oldu bugün
Borcum çok canım eşim de 7 3 vardiyasında kahvaltıda evde olmuyor yokken 10 gün kadar tutayım dedim zaten diyetteyim aç geziyorum neden oruç tutmayayım dedim. Bide yaza bebek düşünüyorum biliyorsun hamile kalmadan borçları böyle böyle bitireyim istedim dinlene dinlene .Oruç vücudun dengesini bozuyor canım ya bir haftada anca toparlar
Bence arada tut
Yaa acaba bana kızdı mı ki sence böyle bisey olabilir mi bana al sana kilo mu dedi acabaBı de vücuduna söz vermiştin 98 görünce tatlı yicem diye ama yemedin
Relaxx99.15 geldim bugün. Dün sahur yapıp yyattım1 buçuk gibi AAma ara öğün gibi yaptım 1 elma Bi bardak süt yarım da galeta yedim. 203 kalori oldu sadece o yüzden mi fazla geldim bilmiyorum ama acayip depresifim şu an kendime kızıyorum herseye kızıyorum keşke sahur yapmasaydım diyorum. Önüme gelen herseye sövüyorum.
He anladım canım birkaç güne dengeye gelir o zaman sıkma canınıBorcum çok canım eşim de 7 3 vardiyasında kahvaltıda evde olmuyor yokken 10 gün kadar tutayım dedim zaten diyetteyim aç geziyorum neden oruç tutmayayım dedim. Bide yaza bebek düşünüyorum biliyorsun hamile kalmadan borçları böyle böyle bitireyim istedim dinlene dinlene .
Yaa acaba bana kızdı mı ki sence böyle bisey olabilir mi bana al sana kilo mu dedi acaba
Oruçken yine çok zorlama canım vücut alışsınYılmadım pes etmedim oruçlu halimle kalktim 40 dakika 6 kilometre hızla yürüdüm 298 kalori yaktım spor şimdi bitti ve hatta kol egzersizi de yapcam şimdi önümde dizilecek kilolar bundan sonra üstümde değil
İnşallah balım yaa sagolHe anladım canım birkaç güne dengeye gelir o zaman sıkma canını
Belki de aynen
Yemek yedim dinleniyorum 3 kaşık taze fasulye, 8 kaşık peynirli makarna yedim benimde bugün topl 587 kalori oldu saat 9 gibi Bi ara öğün düşünüyorum.bakalm.Oruçken yine çok zorlama canım vücut alışsın
Dinlen bari şimdi