- 31 Temmuz 2020
- 20.217
- 60.152
-
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
Vay vay vay hatun eriyorduuuYine tartildim 450 gram daha gitmis. 98.80 geldim bugün de
Afiyet şifa olsun balımCanım akşam yemeğinde 4 5 dilime denk gelecek şekilde mayalı lavaş yedim.4 parça kızarmış tavuk yedim 800 kalori alarak günü bitirdim. 1 litre de su içtim 15 dakika da1 saat kadar sonra spor yapıcam.
Yaa evet evet. 10 kilo oldu.Yarın ikinci ayımin ilk haftası bitiyor. Ve bu kez hedefimi geçtim. 99.7 di hedefVay vay vay hatun eriyorduuu
Teşekkürler bebegim.Afiyet şifa olsun balım
Çok güzel canım sana da afiyetler olsunnn.Öğlen balık ekmek yedim
Ara balkabakli tiramisu
Akşam kahvaltı yapicam
Ay harika yaYaa evet evet. 10 kilo oldu.Yarın ikinci ayımin ilk haftası bitiyor. Ve bu kez hedefimi geçtim. 99.7 di hedefyarın da tam 98.5 falan olsam süper olacak. Yani haftayı hedefimin-1 kiloyla bitirmiş olcam. Ve önümüzdeki haftada sıkı tutcam hedefim 95 i görmek küsürlü de olsa
Teşekkürler bebegim.
Çok güzel canım sana da afiyetler olsunnn.
Sağol canım burası da bana fazlası ile motivasyon kaynağı oluyor teşekkür ederim sana daAy harika ya
İnşallah
Ne mutlu bana bebeemSağol canım burası da bana fazlası ile motivasyon kaynağı oluyor teşekkür ederim sana da
Güzel Bi hedef kilon düşük olunca yeterli Bi miktar. Kilo ne kadar fazla ise kaybı da fazla oluyor tabi benim muhtemelen 80 lere inince yavaşlayacak.Benim hedef de haftada yarım kilo olsun
Süper kalori sınırını aşmadığın sürece sıkıntı yokKahvaltı iptal dönerci ye girdik
Sınırdan yırttım bugün de tamamSüper kalori sınırını aşmadığın sürece sıkıntı yokafiyet olsun
VayyGüzel Bi hedef kilon düşük olunca yeterli Bi miktar. Kilo ne kadar fazla ise kaybı da fazla oluyor tabi benim muhtemelen 80 lere inince yavaşlayacak.
Afiyet şifa olsunnnBende yağ yakıcı kahve içiyorum bitince de sporzumba yapabilirim büyük ihtimal bakcazz
SüperrSınırdan yırttım bugün de tamam
İnşallah canım bence hiç geç değil o günlerVayy
İnşallah ben 60lari görürüm sen de 80leri yakında ve sağlıkla canım
Aynen iyi olur bende icicem daha yesilcay ve kiraz sapi bide 3 litre su bitecek ne ara bitecekse hepsiEve gidince kiraz saplı yeşil çay yapacam yarım litrelimonluuu
Thanks balımAfiyet şifa olsunnn