- 22 Aralık 2020
- 452
- 333
- 25
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
Amin canım inşallahAllah kabul etsin bugününü de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım inşallahAllah kabul etsin bugününü de
Gayet güzel1.500 civarı olcak bugün de
Çok iyi denge önemliDün 1800 civarı oldu o yüzden pazar günü 1200 civarı yapmaya calisicam dengelemek için
Sağol canımGayet güzel
Çok iyi denge önemli
Yap yapYemek yedim dinleniyorum 3 kaşık taze fasulye, 8 kaşık peynirli makarna yedim benimde bugün topl 587 kalori oldu saat 9 gibi Bi ara öğün düşünüyorum.bakalm.
Afiyet olsun benim yerime de yeseydinAlman pastası yedim dışarda
Şimdi de çavdarlı ekmek, yumurta ve salatalıkla günü kapadım
Belki kahve içerim
Su 1.250 ml daha içmem lazım
Adım da 5 bin daha yapicam
Sen ye bence kuzum hem oruç hem sıkı diyet hem spor patlicaksin bir yerde, demedi demeAfiyet olsun benim yerime de yeseydin
Süpersin bebek1.000 adım atıldı şimdi şu dolduracagim şişeme
Kuzum dikkat ettiğim halde alabiliyorum baksana dün aç kaldığım halde bugün +350 gram aldım. 95 e kadar dayanacagim 95 te o patlama için sabırsızlanıyorumSen ye bence kuzum hem oruç hem sıkı diyet hem spor patlicaksin bir yerde, demedi deme
ama sözünü bozdun bence ondanKuzum dikkat ettiğim halde alabiliyorum baksana dün aç kaldığım halde bugün +350 gram aldım. 95 e kadar dayanacagim 95 te o patlama için sabırsızlanıyorum
afiyet olsunnBende yarım bardak süt 3 tane de cevizle ara öğün yaptım canımm
Ya sus diyetimle oynama benim diyeti de niyeti de bozdurma şimdi asffhhjkknama sözünü bozdun bence ondan
Ahahah okYa sus diyetimle oynama benim diyeti de niyeti de bozdurma şimdi asffhhjkkn
Hay Allah razı olsun kardeş sana da hayırlı akşamlarHayırlı akşamlar konunuzu başka bir postu okurken gördüm dalgaya alınmıştı...Açıp baktım 35 sayfayida okudum ama tiye alinacak birsey göremedim.Basarilar diliyorum bu sizin yolunuz ve sureciniz kimseyi ilgilendirmez bence şuan başa göre daha iyi gidiyorsunuz
Tesekkurler ama Ben anlamadım kim dalgaya almış konuyu?Hayırlı akşamlar konunuzu başka bir postu okurken gördüm dalgaya alınmıştı...Açıp baktım 35 sayfayida okudum ama tiye alinacak birsey göremedim.Basarilar diliyorum bu sizin yolunuz ve sureciniz kimseyi ilgilendirmez bence şuan başa göre daha iyi gidiyorsunuz