- 22 Aralık 2020
- 452
- 333
- 25
-
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
Olsun olsun ben bugüne bakarım dünü bosver bugünü kutlayalım yeter asfghhyok gördüm ama bu kaosa kurban gitti o yüzden
harikaaaÇok beğendim hiç tatsız şekersiz gibi gelmiyor Hindistan cevizi yağı ve tarçın güzel aroma veriyor sevdim
Bilmiyorum vallağ ya büyük ihtimalle duramam yaparım nağsiipboşver kız yarın yaparsınn siporr
zaten yapmışsın bebeem
ineceksiiinSüper o zaman
Zor günler geri kaldı bebişim
Spor yaptim da akşam öğünü biraz kaçtı ya dengelemek istiyorum ya yoksa ben bu gece uyuyamam
76.8 çok iyi78 mıydı başlangıç öyle hatırlıyorum sanki. Ay ay ben o kilolara inebilsem oyy bebek bebek olurum
Ekleyelim sayfaya nasıl olacak bilmem ben sen yap işte. Başlangıçları yaz bugün diye yaz kilo verdikçe güncelleyeliminş inş
ne bileyim haftaya pazartesi mi acaba dedimama ilk sayfaya ekleyim istersen kilolarımızı
geçti geçtiii
10 bin adım atacaksan yeterli spor ekleme şimdiden alış biraz kaslarin ısınsınben de 10.000 adım hedef koydum günlük
spor da haftada üç yapsam miss
Ha bak benim popom toparlanmis bugun fark ettim squat fayda etmiş kalkmış resmen
tamam sen yazmıştın galiba yine 1 aralıktaEkleyelim sayfaya nasıl olacak bilmem ben sen yap işte. Başlangıçları yaz bugün diye yaz kilo verdikçe güncelleyelim
Evet ya 4 olduuuOyy senin 4 kg olmuş yaduygulandım kızz
İnşallah hep birlikte bebekimNice 4 kilolara inş
Çok hafif olmuş güzel yarın eksi görebilirsin hattaakşam yemeğinden önce elma yedim kajuyla
akşam yemeği havuç ve kabak sote,yoğurt ve salatalık
Nedeeğnbiraz acıkıyorum süt içicem hurmayla
kahve içmicem bu gece
haftalardır ilk kez galiba gece kahve içmicem
benim tartı günleri de pazartesi perşembe olsunÇok hafif olmuş güzel yarın eksi görebilirsin hatta