- 22 Aralık 2020
- 453
- 334
- 25
-
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
Bak kızhe kız bakıcam eski mesajlarına
vav harikasın kızAkşam fırında balık yedim ((hiç yağ eklemedim))biraz büyük porsiyondu ama yanında pilav patates gibi biseyler yoktu ve Bi tık ekmeği de fazla kaçırdım ekmek arası balık yaptım ama totalde alınan kalori toplam 1260 oldu. O yüzden kısmen içim rahat Bi yağ yakıcı kahve yapmayı düşünüyorum az sonra. Bide uygulama var bende kadınlar için egzersiz diye her gün için ayrı ayrı egzersizler var 6 7 egzersiz oluyor iki set onu yapmayı düşünüyorum. Ama saat kaçta yaparım bilmem. Bi 100 kalori kadar yakabilsem çok bile umarım yarın fazla çıkmam oo May gaat
ne güzel ikimizin de yöntemleri oturduBen 3 gündür aç karna limonlu suyun ardına kiraz sapi da içiyorum o da çok etkili oldu bağırsakların çalışmasına ama bakalım bugün kahvenin artisi nasıl olacak.
kahvenin etkisini de merak ediyorum sendeBen 3 gündür aç karna limonlu suyun ardına kiraz sapi da içiyorum o da çok etkili oldu bağırsakların çalışmasına ama bakalım bugün kahvenin artisi nasıl olacak.
Ya inşallah inşallah ya şimdi totikimi kaldırıp bulasigimi yikayabilirsem arkasına Bi kahve sonra gelsin spor.vav harikasın kızeveet biliyorum o uygulamayı
yağ yakıcıkahve
bence eksi gelirsin çünkü yakın alıyorsun kaloriyi günlük
Evet güzel gidiyor şöylene güzel ikimizin de yöntemleri oturdu
Çok beğendim hiç tatsız şekersiz gibi gelmiyor Hindistan cevizi yağı ve tarçın güzel aroma veriyor sevdimkahvenin etkisini de merak ediyorum sende
içerken nasıl hissettin
geldi geldiOh süper o zaman iyi geldi mi spor?.
amin amin eveet bayağı zor günler geçirdim geçen salıdan beri ama bitti şükür yani azalmıştırTeşekkür ederiiim darısı başına. Ki spora da başladın stres sıkıntı da geride kaldı süper Bi başlangıç olacak senin için hadi bakalım.
afiyet olsuun e spor yapmışsın bugün yaaSagolasin kuşum.
Bende bugün 40 dakika leslie yaptım. 5 dakika kadar da bölgesel yaptım squat göğüs sikilastirma, kol bölgesi egzersizleri yaptım 15 25 şer bitirdim. Ara öğünde de 125 gramlık Bi küçük kase kadar yaban mersini yedim o da 55 kaloricik. Akşama fırında balık var.
76,8Sen kilonu söylemedin sürpriz olsun olsun dedin daha bilmiyoruzz
tebriklerrBurası motivasyon grubu lütfen birlikte eğlenerek sohbet ederek birbirimizi motive etmeye çalışıyoruz değil mi Lütfen kızlarr. Hatta konuya dönüyorum 99 u görmesem de bugün düne göre 350 gram gitmis tam 100 çıktım hani tebriklerr
yani 600 gr gitmiş canım77,4 ile başladım vee eksideyimiyi ki yemişim herşeyi ya afiyet olsun bana
Süper o zamangeldi geldikahveyi içince enerji patlaması oldu iyi geldiii
amin amin eveet bayağı zor günler geçirdim geçen salıdan beri ama bitti şükür yani azalmıştır
afiyet olsuun e spor yapmışsın bugün yaa
76,8
geç oldu ama canımGünaydın gece geç yatıp öğlen kalkan bir deryada günaydın herkese
Harikayani 600 gr gitmiş canım
O dündü bebek bugün 99.25 geldim onu görmemişsin sanırım yazmıştım amaaağtebriklerr
inş inşGerçekten mi süpersin ya çok sevindim bundan sonra daha dikkat ederek daha çok verirsin
ne bileyim haftaya pazartesi mi acaba dedimBak ya ne zaman söyleyeceksin pekii?
geçti geçtiiiBende bugün tartilcam ama korkuyorum dün Bi gün öncesine göre biraz fazla kaçtı tok yatmadım kesinlikle hatta açlıktan sekerim düşmek üzereydi. Kalori olarak 200 kalori kadar fazla aldığım için vermemisimdir gibi geliyor
yok gördüm ama bu kaosa kurban gitti o yüzdenO dündü bebek bugün 99.25 geldim onu görmemişsin sanırım yazmıştım amaaağ
boşver kız yarın yaparsınn siporrYa inşallah inşallah ya şimdi totikimi kaldırıp bulasigimi yikayabilirsem arkasına Bi kahve sonra gelsin spor.