Yaza Kadar Zayıflayalım 💖🌅🏖️👙

Akşam fırında balık yedim ((hiç yağ eklemedim))biraz büyük porsiyondu ama yanında pilav patates gibi biseyler yoktu ve Bi tık ekmeği de fazla kaçırdım ekmek arası balık yaptım ama totalde alınan kalori toplam 1260 oldu. O yüzden kısmen içim rahat Bi yağ yakıcı kahve yapmayı düşünüyorum az sonra. Bide uygulama var bende kadınlar için egzersiz diye her gün için ayrı ayrı egzersizler var 6 7 egzersiz oluyor iki set onu yapmayı düşünüyorum. Ama saat kaçta yaparım bilmem. Bi 100 kalori kadar yakabilsem çok bile umarım yarın fazla çıkmam oo May gaat

vav harikasın kız eveet biliyorum o uygulamayı
yağ yakıcı kahve
bence eksi gelirsin çünkü yakın alıyorsun kaloriyi günlük

Oh süper o zaman iyi geldi mi spor?.
geldi geldi kahveyi içince enerji patlaması oldu iyi geldiii
Teşekkür ederiiim darısı başına. Ki spora da başladın stres sıkıntı da geride kaldı süper Bi başlangıç olacak senin için hadi bakalım.
amin amin eveet bayağı zor günler geçirdim geçen salıdan beri ama bitti şükür yani azalmıştır

afiyet olsuun e spor yapmışsın bugün yaa
Sen kilonu söylemedin sürpriz olsun olsun dedin daha bilmiyoruzz
76,8

Süper o zaman
Zor günler geri kaldı bebişim
Spor yaptim da akşam öğünü biraz kaçtı ya dengelemek istiyorum ya yoksa ben bu gece uyuyamam
76.8 çok iyi 78 mıydı başlangıç öyle hatırlıyorum sanki. Ay ay ben o kilolara inebilsem oyy bebek bebek olurum

Gerçekten mi süpersin ya çok sevindim bundan sonra daha dikkat ederek daha çok verirsin
inş inş
Bak ya ne zaman söyleyeceksin pekii?
ne bileyim haftaya pazartesi mi acaba dedim ama ilk sayfaya ekleyim istersen kilolarımızı
geçti geçtiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…