Yaza Kadar Zayıflayalım 💖🌅🏖️👙

Kesinlikle bebegim inan şimdi canını sıkan şeyleri ilerde düşününce ne kadar gereksiz şeylere canımı sıkmısım diyeceksin gerçekten. O yüzden kendini önemse başka hicbiseyi değil.

Selamm kahvaltım kepekli ekmek, peynir zeytin yumurta, söğüş, minik kapta tahin& reçel, yeşil çaydı
Afiyet olsun hafif güzel bi kahvaltı olmuş balım.
Şimdi türk kahvesi içiyorum minik bisküvili lokumla
Oh süper afiyet olsun. Bende yapcam kendime ama yağ yakıcı olandan. Gece 4 e kadar falan uyuyamadim nedense çok geç kalktım şimdi kahvaltı hazirlicam.
Bugün spora da başlicam iyi hissediyorum
Hadi bakalım başlasın spor hızlansın yağ yakımı
Öğlen yemeği kır pidesi yicez o zaman 2 mil yapayım
Afiyet olsun canım ama dikkat et fazla kaçmasın bide 2 mile ile başlama bence hem hamlık olabilirsin hemde sonrasında benim gibi olursun yetersiz gibi gelir zamanla yüksek zaman dilimi ile başlarsan.

Kız tartildim zılgıt çekecem ama yapamıyorum 99.25 oldummm deleleleleey 98 küsürdü iddiayı kazanabilmek için ama olsun 250 gram için üzülemicem hatta çok mutluyam uzun zamandır 99 a düşmeyi bekliyordum. Yarın 98 inşallah

Teşekkür ederimm hepsi afiyet olduu
Sana da afiyet olsun
Hamlik çok olmadı canım bir kez mola verdim
Yok yok merak etme abartmam
Amiin

Haha yakar be
Afiyet şifa olsun bebeem
Sagolasin kuşum.
Bende bugün 40 dakika leslie yaptım. 5 dakika kadar da bölgesel yaptım squat göğüs sikilastirma, kol bölgesi egzersizleri yaptım 15 25 şer bitirdim. Ara öğünde de 125 gramlık Bi küçük kase kadar yaban mersini yedim o da 55 kaloricik. Akşama fırında balık var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…