- 31 Temmuz 2020
- 20.221
- 60.156
-
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
Aynen canım benim. Başka napcan dalga gecmeleriyle mi ugrascan en iyisi. Bosveerr.Yani diyorum ya evrene salmalı bunların enerjisini, ben almıyorum
Şikayet etmiş demek ki
Bir daha yoksaya basıp gecicem gerek yok
İstediği kadar beğenmedim ya da komik atsın kendi kötü enerjisi
Yaa metabolizma hızlandırıcı etkisi de mi var ben Google dan baktım da tok tutma özelliği olduğu icin sabahları, yada gün içinde tuketilirse daha etkili olur yazıyordu.Dün gece yaptım bu sabah mis gibi rahatladım
Kesinlikle bebegim inan şimdi canını sıkan şeyleri ilerde düşününce ne kadar gereksiz şeylere canımı sıkmısım diyeceksin gerçekten. O yüzden kendini önemse başka hicbiseyi değil.Yani hepsi bu son birkaç güne denk geldi o yüzdenbu biri sadece , 10 şey sayabilirim ve majör şeyler oluyor ama atlattım bile sıkıntı yok kuzum
Ben aynı şeyi onlara yapmicam en hassas oldukları konuyu biliyorum kırmak için laf atabilirim ama yapmicam...
Demek ki değişmem gerekiyor daha iyisi için hayatım da değişiyor böyle yorumluyorum
Afiyet olsun hafif güzel bi kahvaltı olmuş balım.Selamm kahvaltım kepekli ekmek, peynir zeytin yumurta, söğüş, minik kapta tahin& reçel, yeşil çaydı
Oh süper afiyet olsun. Bende yapcam kendime ama yağ yakıcı olandan. Gece 4 e kadar falan uyuyamadim nedense çok geç kalktım şimdi kahvaltı hazirlicam.Şimdi türk kahvesi içiyorum minik bisküvili lokumla
Hadi bakalım başlasın spor hızlansın yağ yakımıBugün spora da başlicam iyi hissediyorum
Afiyet olsun canım ama dikkat et fazla kaçmasın bide 2 mile ile başlama bence hem hamlık olabilirsin hemde sonrasında benim gibi olursun yetersiz gibi gelir zamanla yüksek zaman dilimi ile başlarsan.Öğlen yemeği kır pidesi yicez o zaman 2 mil yapayım
EvettYaa metabolizma hızlandırıcı etkisi de mi var ben Google dan baktım da tok tutma özelliği olduğu icin sabahları, yada gün içinde tuketilirse daha etkili olur yazıyordu.
KesinlikleeKesinlikle bebegim inan şimdi canını sıkan şeyleri ilerde düşününce ne kadar gereksiz şeylere canımı sıkmısım diyeceksin gerçekten. O yüzden kendini önemse başka hicbiseyi değil.
Teşekkür ederimm hepsi afiyet olduuAfiyet olsun hafif güzel bi kahvaltı olmuş balım.
Oh süper afiyet olsun. Bende yapcam kendime ama yağ yakıcı olandan. Gece 4 e kadar falan uyuyamadim nedense çok geç kalktım şimdi kahvaltı hazirlicam.
Hadi bakalım başlasın spor hızlansın yağ yakımı
Afiyet olsun canım ama dikkat et fazla kaçmasın bide 2 mile ile başlama bence hem hamlık olabilirsin hemde sonrasında benim gibi olursun yetersiz gibi gelir zamanla yüksek zaman dilimi ile başlarsan.
Yaa inanmıyorum tebrik ederimKız tartildim zılgıt çekecem ama yapamıyorum99.25 oldummm deleleleleey 98 küsürdü iddiayı kazanabilmek için ama olsun 250 gram için üzülemicem hatta çok mutluyam uzun zamandır 99 a düşmeyi bekliyordum. Yarın 98 inşallah
HahaYağ yakıcı kahvemi de içtim güzelmiş beğendim inşallah yarına kadar 1 kilo yakar asdfhh
Ben 3 gündür aç karna limonlu suyun ardına kiraz sapi da içiyorum o da çok etkili oldu bağırsakların çalışmasına ama bakalım bugün kahvenin artisi nasıl olacak.Evetthissediyorsun
Bol suyla içiyorum bağırsakları çok iyi çalıştırıyor
Oh süper o zaman iyi geldi mi spor?.Teşekkür ederimm hepsi afiyet olduu
Sana da afiyet olsun
Hamlik çok olmadı canım bir kez mola verdim
Yok yok merak etme abartmam
Amiin
Teşekkür ederiiim darısı başına. Ki spora da başladın stres sıkıntı da geride kaldı süper Bi başlangıç olacak senin için hadi bakalım.Yaa inanmıyorum tebrik ederim
Sagolasin kuşum.Hahayakar be
Afiyet şifa olsun bebeem
he kız bakıcam eski mesajlarınaSen kilonu söylemedin sürpriz olsun olsun dedin daha bilmiyoruzz