- 22 Aralık 2020
- 453
- 334
- 25
-
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
Yapmadım sabahları aç karna daha iyi olur diye düşünüyorum sabah denicem inşallah kuşum teşekkür ederimNormal türk kahvesi, fincana koyunca hindistancevizi yağı ekliyorsun canım bir silme çay kaşığı koyuyorum
Çiğden de bir fiske tarçın yani kahveyle koyuyorsun canım
Buna da gülmüş ay ben de güleyimAma demek ki doğru yoldayımbaştaki iki arkadaş da gülüyordu Allah görüyor kimin gülünecek hali var
Buna gulmemisHayatındaki gerginliği hiç uğruna birinden çıkarıyorsan karşılığını çok çabuk görürsün
Yani diyorum ya evrene salmalı bunların enerjisini, ben almıyorumAynen bende gördüm sadece senin mesajlara bırakmış komik emojisine gerek var anlamıyorum
Dün gece yaptım bu sabah mis gibi rahatladımYapmadım sabahları aç karna daha iyi olur diye düşünüyorum sabah denicem inşallah kuşum teşekkür ederim
Allah razı olsun kuşum güzel kalplimUyudum uyandım durdum nedense Bi telefona bakayım dedim senin mesajları görünce kayıtsız kalamadım. Şimdi geri dalar ben
İkişer ikişer geliyorlarDoğru seni elestirmislerdi. Bu kalori çok daha fazla diye. Aman unut gitsin olumsuzlukları, olumsuz insanları. Sen bildiğinden şaşma.
240 kalorilikti canımTiramisu porsiyon küçükse bisey olmaz balım ama dikkat et yine de afiyetler olsun.
Yani hepsi bu son birkaç güne denk geldi o yüzdenTakma böyle şeyleri kafana inanki saçma Bi konu. Bu kadar basit şeyleri takarsan ilerde daha can sıkacak ne konular göreceksin hakkından gelemezsin inanki salla gitsin.