- 22 Aralık 2020
- 454
- 335
- 25
-
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
Yaz bebegim bekliyorum
Ev sahibini görmezden gelemezsin bu saygısızlıktırİşte bunu kıskanmışsın. Başlığın sahibi benim bana yazmadın Derya hanıma nasıl yazarsınresmen hesap sordun bana neden yazmadın diye o kadar şaşkınım ki bir de başlığın sahibi benim diyorsun. Üzerine hadi bay felan ne kadar ayıp ya. neyse egonu tatmin edemeyeceğim. Güzel güzel bir süreç ilerletilir sanmıştım böyle saçma bir durum içinde kalacağımı düşünmemiştim. İstediğin gibi at koşturabilirsin kendi başlığında.
Derdi başka demek ki...Burası motivasyon grubu lütfen birlikte eğlenerek sohbet ederek birbirimizi motive etmeye çalışıyoruz değil mi Lütfen kızlarr. Hatta konuya dönüyorum 99 u görmesem de bugün düne göre 350 gram gitmis tam 100 çıktım hani tebriklerr
Hayatım ben tarafsız bakıyorum zaten olaya. Yazdım ya yukarıda. sen ona hosgeldiniz yazmışsın. O sırada da senin arkadaşınla olan olaylar oldu sonra sende yazmadın o da yazmadı hatta ben kimse yazmıyor ben yazayım bari diye yazdım payedar iki gün sonra benim mesajıma cevap yazdı sonra tekrar sohbet etmeye başladık senin mesaja cevap yazmadı. Ama görmemiş olabilir diye düşünüyorum görmediği için de senin ona kayıtsız kaldığını düşünmüştür o yüzden sen ona benimle bir sorunun mu var görmezden geliyorsun gibi mesajlarından dolayı birden çıkıştı çünkü dediğim gibi senin mesajını görmedi görseydi böyle davranmazdi zaten sen bana yazsaydın bende yazardım gibi bisey demişti. Bence sende o da birbirinizi yanlış anlıyorsunuz ikiniz de "olabiliri" düşünmüyorsunuz. O, konu sahibi olarak yazmadı bana diye düşünüyor görmediği için, sen gördü mesajımı ama bilerek görmezden geliyor gibi düşündün işte tam olarak sorun bu.Akşam gelicem canım rica ediyorum mesajları bir daha oku , beni tutmak zorunda değilsin ama rica ediyorum tarafsız gözle oku
Canım o mesajımı beğendi sadece cevap yazmadıHayatım ben tarafsız bakıyorum zaten olaya. Yazdım ya yukarıda. sen ona hosgeldiniz yazmışsın. O sırada da senin arkadaşınla olan olaylar oldu sonra sende yazmadın o da yazmadı hatta ben kimse yazmıyor ben yazayım bari diye yazdım payedar iki gün sonra benim mesajıma cevap yazdı sonra tekrar sohbet etmeye başladık senin mesaja cevap yazmadı. Ama görmemiş olabilir diye düşünüyorum görmediği için de senin ona kayıtsız kaldığını düşünmüştür o yüzden sen ona benimle bir sorunun mu var görmezden geliyorsun gibi mesajlarından dolayı birden çıkıştı çünkü dediğim gibi senin mesajını görmedi görseydi böyle davranmazdi zaten sen bana yazsaydın bende yazardım gibi bisey demişti. Bence sende o da birbirinizi yanlış anlıyorsunuz ikiniz de "olabiliri" düşünmüyorsunuz. O, konu sahibi olarak yazmadı bana diye düşünüyor görmediği için, sen gördü mesajımı ama bilerek görmezden geliyor gibi düşündün işte tam olarak sorun bu.