Yaza Kadar Zayıflayalım 💖🌅🏖️👙

Ev sahibini görmezden gelemezsin bu saygısızlıktır

Burası motivasyon grubu lütfen birlikte eğlenerek sohbet ederek birbirimizi motive etmeye çalışıyoruz değil mi Lütfen kızlarr. Hatta konuya dönüyorum 99 u görmesem de bugün düne göre 350 gram gitmis tam 100 çıktım hani tebriklerr

Tamam hayatım Hedef60kgolmak sen de haklısın. payedar eski mesajlara dönüp baktım. Hedef60kgolmak hosgeldiniz diye yazmış. Daha sonra onun canını sıkan olaylar girmiş araya bana da yazmadı neredeyse Bi gün boyunca, sonra iki gün de sen yazmadın payedar geri döndüğünde yine bana cevap yazdın ama Hedef60kgolmak a cevap yazmamışsın sonra da araya bir kopukluk girmiş işte. Bence uzlaşılabilir bir durum.

Akşam gelicem canım rica ediyorum mesajları bir daha oku , beni tutmak zorunda değilsin ama rica ediyorum tarafsız gözle oku
Hayatım ben tarafsız bakıyorum zaten olaya. Yazdım ya yukarıda. sen ona hosgeldiniz yazmışsın. O sırada da senin arkadaşınla olan olaylar oldu sonra sende yazmadın o da yazmadı hatta ben kimse yazmıyor ben yazayım bari diye yazdım payedar iki gün sonra benim mesajıma cevap yazdı sonra tekrar sohbet etmeye başladık senin mesaja cevap yazmadı. Ama görmemiş olabilir diye düşünüyorum görmediği için de senin ona kayıtsız kaldığını düşünmüştür o yüzden sen ona benimle bir sorunun mu var görmezden geliyorsun gibi mesajlarından dolayı birden çıkıştı çünkü dediğim gibi senin mesajını görmedi görseydi böyle davranmazdi zaten sen bana yazsaydın bende yazardım gibi bisey demişti. Bence sende o da birbirinizi yanlış anlıyorsunuz ikiniz de "olabiliri" düşünmüyorsunuz. O, konu sahibi olarak yazmadı bana diye düşünüyor görmediği için, sen gördü mesajımı ama bilerek görmezden geliyor gibi düşündün işte tam olarak sorun bu.

Canım o mesajımı beğendi sadece cevap yazmadı
Sonra da senin her mesajına bir yorum yazdı seni seçti beni görmezden geldi yani

Patlamak da yani önyargınız mı var dedim sadece ama gerçekten negatifmiş bana karşı sen de görmüş oldun yoksa insan bir mesaja bu kadar sarkastik cevap vermez..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…