- 31 Temmuz 2020
- 20.221
- 60.156
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
Sevgili oldunuz da onu mu kıskanıcam anlamadım tövbe tövbe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet baktım da beğenmiş bende anlamadım Neyse Bosver takma artık kaldık yine baş başa. Nasıl geçti günün?Canım o mesajımı beğendi sadece cevap yazmadı
Sonra da senin her mesajına bir yorum yazdı seni seçti beni görmezden geldi yani
Bugün baya katı olmuş senin için. Bende bugün yine bildiğin her zamanki kahvaltimdan ettim. Ara ogunumde yarım ayva yedim. Bugün yine 20 dakika kadar bölgesel egzersiz yaptım. Şu saat oldu ama aç hissetmiyorum midem bulanıyor hatta kusacak gibi oluyorum herhangi Bi yemek düşününce sanırım akşam yemek yemicem. Ara öğün gibi geciştirebilirim.Açım zaten ara öğün yapamadım eve gidince artık
Sabah yağ yakıcı kahve içtim yanında hurmalı bar
Öğlen ikide tavuk ızgara salata bir de yoğurtlu makarna
En güzeli bunun arkadaşı galiba gelmiş komik filan bırakmışEvet baktım da beğenmiş bende anlamadım Neyse Bosver takma artık kaldık yine baş başa. Nasıl geçti günün?
Çok güzel canım ama niye miden bulandıBugün baya katı olmuş senin için. Bende bugün yine bildiğin her zamanki kahvaltimdan ettim. Ara ogunumde yarım ayva yedim. Bugün yine 20 dakika kadar bölgesel egzersiz yaptım. Şu saat oldu ama aç hissetmiyorum midem bulanıyor hatta kusacak gibi oluyorum herhangi Bi yemek düşününce sanırım akşam yemek yemicem. Ara öğün gibi geciştirebilirim.
Hayırlı geceler balım akşam yemeğini ben yaptım ama geç kalınca tiramisu yedimİyi geceler kuşum ben bugün yatisa erken geçiyorum. Akşam dediğim gibi yemek yemedim saat 9 gibi 1 orta boy ayva 1 fincan da beyaz leblebi yedim gün içinde toplamda 740 kalori alarak günü bitirdim. Yarın görüşürüz balım.
Normal türk kahvesi, fincana koyunca hindistancevizi yağı ekliyorsun canım bir silme çay kaşığı koyuyorumBalım bana şu kahve tarifini bidaha yazabilir misin ya?
Aynen bende gördüm sadece senin mesajlara bırakmış komik emojisi ne gerek var anlamıyorumEn güzeli bunun arkadaşı galiba gelmiş komik filan bırakmış
Takma böyle şeyleri kafana inanki saçma Bi konu. Bu kadar basit şeyleri takarsan ilerde daha can sıkacak ne konular göreceksin hakkından gelemezsin inanki salla gitsin.Günüm yeme açısından iyiydi ama yine o sitede gereksiz insanlarla uğraştım duygusal açıdan zor bir gün oldu
Doğru seni elestirmislerdi. Bu kalori çok daha fazla diye. Aman unut gitsin olumsuzlukları, olumsuz insanları. Sen bildiğinden şaşma.Ama demek ki doğru yoldayım baştaki iki arkadaş da gülüyordu Allah görüyor kimin gülünecek hali var
Tiramisu porsiyon küçükse bisey olmaz balım ama dikkat et yine de afiyetler olsun.Hayırlı geceler balım akşam yemeğini ben yaptım ama geç kalınca tiramisu yedim
Akşam yemeği de kepekli ekmek, karnabahar yemeği, yoğurt, kurufasulye