Ay TSK ederim canim Rabbim isteyen herkese anneligi tattirsin gerçekten muthis birokadarda zor.
Sen öyle deyince bi deniyesim geldi :))
Zaten cepten bakarken zamani olmayanlar icin bir günde iki kez 20ser dakika yapılabilecek program gördüm cephe indirmedim PC ye indircem ins
aminnn :)
ne yaptın canım denemeye fırsat bulabildin mi?
Yok kiz ne denemesi indirmedim bile bu aralar yogundum.gecen gün evde yerleri sildim elimle karin kaslarim hamlamis :))
Yaparsam mutlaka haber veririm sana sen devam ediyomusun
Elbise çok hoş mutlaka bunun içine Çirmen lazim :)
olsun güzelim oda spor... hamladığına göre karın kaslarında çalısmıstır diye düsünüyorum
bu hafta gittiğim olimpik havuzda yarıs varmıs tüm seanslar iptal edildi. bende fırsat bilip aralıksız devam ediyorumyapana kadar bugünde yapmayım diyorum yapıncada iyiki yapmısım dönemsel mi , tesadüfmü bilmiyorum ama duran kilo vermem bu hareketlerle yeniden basladı
beğenmene çok sevindim. o manken 1,71 boyunda 34 beden ve 52 kilo imis insallah bende 34 bedene sığarım...
Azimlisin maşallah boyle devam edersen girebilir son.hangimiz yapana kadar yapmayim sonrada iyiki yapmisiz demiyoruzki super olmuş duran kilolari verebilen .bilirim zordur kilo buryrrde cakili kalması
Bende iste buaralar tasiniyorum fazla göremiyorum
Herhalde diğer evin temizliği beni yoracak birazda bogzima hakim olurumda 1kg daha kaybederim inş amiin:))
Buarada resimdeki manken çok fazla zayif elbisede hatlari kaybolmus.o kadar zayif olma ama elbiseye girecek kadar ol :)
peki aranızda kilo vermek için besin desteği kullanan var mı?
İlaçtan bahsetmiyorum ama öyle zararlı şeyler kullanamam ben. sütün meyve suyunun içine atılıp karıştırılan şeylerden bahsediyorum.
Ben çok kilo verdim, herbalife shake yapıodum kendime meyveli, bisküvili, süütlü, sade...
Şimdi tekrar kullansam mı diyorum. daha önce hiçbir sorun yaşamadım o şekilde kilo verdim. geri de almadım. Yaş ilerledikçe vücut yağlanmaya daha müsait oluyor sanırım, bir daha mı başlasam diyorum. hiç diyetsiyene filan da gitmedim hayatımda, listeye bağlı kalmak çok mu zor?
Siz ne diyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?