Merhaba arkadaşlar.
4 sene önce 62 kilo ile hamile kaldım. Doğum yaptım 8 kilo aldım.Doğumdan snra lohusalık dönemim ve emzirdiğim dönem içerisinde 15 kilo daha alarak. 85e yükseldim. Zamanla ufak ufak alarak 90 kilo oldum. 3 sene boyunca denemedik diyet, spor, yağ, kür, karışım kalmadı beceremedim kilolarımı veremedim.
Sonra buradan bulduğum bir diyetle 10 kilo verdim 80 oldum sonra motor kazası geçirdim ve bıraktım 5 kilo geri aldım 85 oldum. ama bana sağladığı en büyük alışkanlığı sonraları fark ettim. Günde 3 bardak yeşilçay ve sabah 11de kuru incir ve ceviz.
Akupunktura başladım 3 ayda 10 kilo verdim 75 oldum. ama daha önce verdiğim kilolardan farklı olarak bedensel inceldim 50 bedenden 42ye düştüm farkında bile olmadan =) Hiçbirşey üzerime olmadığından gardrobumu yeniledim. Haftanın 3 günü çok düzenli olmasada mezdeke yaptım deli gibi dans ettim hem kilolarımdan kurtuldum hemde stres attım. Akupunkturuda doktorumun sorumsuzluğu sonucu bıraktım farkettimki akupunktur sdce psikolojik olrk beni desteklemiş. Yararı var elbetteki ama bana psikolojik etki ettiğine eminim. Kendi başıma kendi çabamla devam ediorum yoluma. Şimdi yaptıklarıma gelelim.
8,30 Sabah ofisime girer girmez 1 bardak yeşilçayımı içiorum poşet faaln diil yaprak haliyle çay demleme topu ile demliyorum.
Ardından yanımda kapta getirdiğim peynir domates çeçil peyniri 1 dilim salam 3-4 zeytinim ve bazen 1 dilim kepek ekmek ile kahvaltımı yapıyorum. (siyah çayı şekersiz içemiorum maalesef ) ama yeşilçaya kesinlikle koymuorum.
11.00 de 1kuru incir 1-2 ceviz eşliğinde yeşilçayımı içiorum. Öğlene acıkmamamı sağlıyor.
12.00 öğlen, çorba ve olan sulu yemekten yiorum ekmek yemiorum.
14.00 sade sütsüz şekersiz nescafe ile devam ediyorum. (yeni başladım ii gelio hoşlandım )
16.00 çayım geliyor ve vrsa form büskivisi kemiriorum yada yağsız yoğurt yiorum. (hatta gün içerisinde her fırsatta atıorum 1-2 kaşık ağzıma)
18.00 yağsız sütle nesfit yiorum. (akşam yemek yemememde inanılmaz etkili)
Eve gider gitmez yeşilçayımı içiorum lahana yağımı sürüp spora başlıorum. Hiç aç olmuorum ama aç olsam bile spordan snra açlık fln kalmıo. Genellikle akşam yemek yemiorm çünkü acıkmıorm bazende bir sulu yemek yada çorba. Çoğu zaman yağsız sütle nesfit yiorum.
İnanın yeşiçay, kuru incir ve ceviz hayatınızda olduğu müddetçe kilo almanız çok zor. Olanıda verirsiniz. Çoğu zaman Haftasonları pizzalar İskenderler götürüorum elbet ama yukarıda yaptuklarımdanda asla şaşmıorum. Ha birde.. Pilavı, makarnayı ve beyaz ekmeği hayatımdan çıkardım.İnanın onlarsız hayat çok daha güzel. =) Şuan 74üm ve yavaş yavaş veriyorum. Yeni aldığım paltolonlarda bol geliyor. Daralttırmaya veriyorum tekrar yenileyemem çünkü yavaş yavş vermeye devam ediyorum.
Kilolarınız ile en kısa zamanda vedalaşmanız dileğiyle. Sorularınız olursa seve seve cevaplarım.
Kendinize iyi bakın hiçbirşey sizden ve psikolojinizden önemli değill.
1 ay önce açtığım bir konu. Şuanda 69 kiloyum. İlk hedefimi tutturdum şuanki hedefim ise 60a inmek. Hadi kızlar yapabilirsiniz inanın 4sene kilo veremedim afedersiniz tır gibiydim. Ama çokta zor diilmiş gerçekten diilmiş. Sorunuz olursa seve seve cevaplarım.