• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Slm kızlar sabah : 4kurabiye ve çay ictim öğlen bol salata yoğurt bide ufak bi cikolata attim azima şuan biraz aclik hissettim napsam bilmiyom bu hafta sonu fena dağıtım bugunde niyeyse durduramiyorum kendimi

buarada kuzum biz facete grup açtık katılmak istersen face adresini özelden msj at hilale senide eklesin :)

Slm kızlar sabah : 4kurabiye ve çay ictim öğlen bol salata yoğurt bide ufak bi cikolata attim azima şuan biraz aclik hissettim napsam bilmiyom bu hafta sonu fena dağıtım bugunde niyeyse durduramiyorum kendimi

kuzum regl falan mı olcan bu ne tatı istedigi böyle bencede bi su iç
arada böyle krizlerimiz tutuyor bizim

Merhaba arkadaşlar.

4 sene önce 62 kilo ile hamile kaldım. Doğum yaptım 8 kilo aldım.Doğumdan snra lohusalık dönemim ve emzirdiğim dönem içerisinde 15 kilo daha alarak. 85e yükseldim. Zamanla ufak ufak alarak 90 kilo oldum. 3 sene boyunca denemedik diyet, spor, yağ, kür, karışım kalmadı beceremedim kilolarımı veremedim.

Sonra buradan bulduğum bir diyetle 10 kilo verdim 80 oldum sonra motor kazası geçirdim ve bıraktım 5 kilo geri aldım 85 oldum. ama bana sağladığı en büyük alışkanlığı sonraları fark ettim. Günde 3 bardak yeşilçay ve sabah 11de kuru incir ve ceviz.

Akupunktura başladım 3 ayda 10 kilo verdim 75 oldum. ama daha önce verdiğim kilolardan farklı olarak bedensel inceldim 50 bedenden 42ye düştüm farkında bile olmadan =) Hiçbirşey üzerime olmadığından gardrobumu yeniledim. Haftanın 3 günü çok düzenli olmasada mezdeke yaptım deli gibi dans ettim hem kilolarımdan kurtuldum hemde stres attım. Akupunkturuda doktorumun sorumsuzluğu sonucu bıraktım farkettimki akupunktur sdce psikolojik olrk beni desteklemiş. Yararı var elbetteki ama bana psikolojik etki ettiğine eminim. Kendi başıma kendi çabamla devam ediorum yoluma. Şimdi yaptıklarıma gelelim.

8,30 Sabah ofisime girer girmez 1 bardak yeşilçayımı içiorum poşet faaln diil yaprak haliyle çay demleme topu ile demliyorum.

Ardından yanımda kapta getirdiğim peynir domates çeçil peyniri 1 dilim salam 3-4 zeytinim ve bazen 1 dilim kepek ekmek ile kahvaltımı yapıyorum. (siyah çayı şekersiz içemiorum maalesef ) ama yeşilçaya kesinlikle koymuorum.

11.00 ‘ de 1kuru incir 1-2 ceviz eşliğinde yeşilçayımı içiorum. Öğlene acıkmamamı sağlıyor.

12.00 öğlen, çorba ve olan sulu yemekten yiorum ekmek yemiorum.

14.00 sade sütsüz şekersiz nescafe ile devam ediyorum. (yeni başladım ii gelio hoşlandım )

16.00 çayım geliyor ve vrsa form büskivisi kemiriorum yada yağsız yoğurt yiorum. (hatta gün içerisinde her fırsatta atıorum 1-2 kaşık ağzıma)

18.00 yağsız sütle nesfit yiorum. (akşam yemek yemememde inanılmaz etkili)

Eve gider gitmez yeşilçayımı içiorum lahana yağımı sürüp spora başlıorum. Hiç aç olmuorum ama aç olsam bile spordan snra açlık fln kalmıo. Genellikle akşam yemek yemiorm çünkü acıkmıorm bazende bir sulu yemek yada çorba. Çoğu zaman yağsız sütle nesfit yiorum.

İnanın yeşiçay, kuru incir ve ceviz hayatınızda olduğu müddetçe kilo almanız çok zor. Olanıda verirsiniz. Çoğu zaman Haftasonları pizzalar İskenderler götürüorum elbet ama yukarıda yaptuklarımdanda asla şaşmıorum. Ha birde.. Pilavı, makarnayı ve beyaz ekmeği hayatımdan çıkardım.İnanın onlarsız hayat çok daha güzel. =) Şuan 74üm ve yavaş yavaş veriyorum. Yeni aldığım paltolonlarda bol geliyor. Daralttırmaya veriyorum tekrar yenileyemem çünkü yavaş yavş vermeye devam ediyorum.

Kilolarınız ile en kısa zamanda vedalaşmanız dileğiyle. Sorularınız olursa seve seve cevaplarım.

Kendinize iyi bakın hiçbirşey sizden ve psikolojinizden önemli değill.

1 ay önce açtığım bir konu. Şuanda 69 kiloyum. :nazar:İlk hedefimi tutturdum şuanki hedefim ise 60a inmek. Hadi kızlar yapabilirsiniz inanın 4sene kilo veremedim afedersiniz tır gibiydim. Ama çokta zor diilmiş gerçekten diilmiş. Sorunuz olursa seve seve cevaplarım.

Saoll paylaşım için baya moral oldu bana

Kk çıtır kızlar a baktim sonuccc bulunamiyor:(((napimm ya benimki basit aslinda asit soy ismide bi bizde var saniyodum:)

kuzumm msj da attırmıyo bu kk. face te msjlara bak orda diğer msjlar kısmı var ona bak istersen çünkü senin face arkadaş eklemeye kapalı ondan ekleyemioz.

günaydın kızlar sabah kahvaltım her zamanki gibi sandwiç
regl oldum kilom biraz fazla ama hafta 50 leri görürüm inş..
biliyosunuz bu hafta evlilik yıldönümü kutlamam var:)
abartmadan yemek yemem lazım
gerçi bi sabah kahvaltısı bi mangal yapacaz
hamamada gireriz oh miss:D

Selam kızlar,
Ben nişan günü üşüttüm galiba, grip gibiyim, üstüne bi de dün regl oldum :43::43:
dün diyetisyenime gittim, kilom halen 65,4 ama 10 gün öncesindeki oranlarıma göre 1,5 kg yağım azalmış-1 kg da suyum artmış :44::44:
sabah kahvaltım pekmezli yoğurt, peynir, 1 d. ekmek, söğüş ve haşlanmış yumurtanın beyazı.
tekrar düzene girmeye çalışıyorum.
umuyorum regl im bitince tartıdaki rakam da düşer.
artık spor yapmam lazım ama hava bozdu, bi de hastayım :43:

Face grubunuz da hayırlı uğurlu olsun :1:
ben face imi kapattım 3 ay önce, burden da bana yazmayı unutmayın :43:

günaydın kızlar sabah kahvaltım her zamanki gibi sandwiç
regl oldum kilom biraz fazla ama hafta 50 leri görürüm inş..
biliyosunuz bu hafta evlilik yıldönümü kutlamam var:)
abartmadan yemek yemem lazım
gerçi bi sabah kahvaltısı bi mangal yapacaz
hamamada gireriz oh miss:D

yine aynı anda regl olduk :1:
hamam da süper olur canım, atarsın toksinlerini ohhh mis gibi
mangaldan bişi olmaz canım, tatil yap azcık :1:

Selam kızlar,
Ben nişan günü üşüttüm galiba, grip gibiyim, üstüne bi de dün regl oldum :43::43:
dün diyetisyenime gittim, kilom halen 65,4 ama 10 gün öncesindeki oranlarıma göre 1,5 kg yağım azalmış-1 kg da suyum artmış :44::44:
sabah kahvaltım pekmezli yoğurt, peynir, 1 d. ekmek, söğüş ve haşlanmış yumurtanın beyazı.

hg canım oo sen süper veriyosun yağdan ya
ama sende gelsen süper olurdu orası daha kolay sadece sürekli yazan bizim kızlar var fotoda paylaşıyoruz
teşekker ederm bu arada hep aynı oluyoruz bende
sabah 60.70 falan geldim geçen hafta 60.30 dum biliyosun
bakalım pazartesiye yazıcam kilomu bu hafta benm adet ten bi cacık anlamam cuma bildiriminden
açıversen şu faci olmazmı:25:

Selam kızlar,

Slm pinarcim gecmis olsun yağdan vermen de guzel. Benim kilom durakladi kaç haftadır debeleniyorum bir kilo için. Facede fotoları paylaştık gelsen ne guzel olur.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam kızlar,

bu arada geçmiş olsun bebeğim
senn regl yüzünden su tutmuş bebeğim 64 ü görcen reglden sonra kesin canım
bitki çayı içte topla kendini salma bakalım:34:

Selam kızlar,

Yaa sende yeni bitane ac face nevar 5dklik is hadii bekliyoz hee:)

günaydın canlar ben geldim:)
dün biraz kaçamaklarım oldu bikaç bisküvi bi de öğün saatlerim şaştı ve suyu çok az içebildim:17:
kahvaltım 34 gr lavaş 1 haşlanmış yumurta ve 1 y.biber:)

kızlar face de grup kurmuşsunuz ama ben çalıştığım yerden face ye giremiyorum engelli,akşamları da zaten müsait olamıyorum,pınarla beni unutmayın burda olurmu:43::43:

Selam kızlar,

geçmiş olsun canım grup için yeni bir face adresi alsan güzel olurdu orası daha rahat oldu
günaydın canlar ben geldim:)
dün biraz kaçamaklarım oldu bikaç bisküvi bi de öğün saatlerim şaştı ve suyu çok az içebildim:17:
kahvaltım 34 gr lavaş 1 haşlanmış yumurta ve 1 y.biber:)

kızlar face de grup kurmuşsunuz ama ben çalıştığım yerden face ye giremiyorum engelli,akşamları da zaten müsait olamıyorum,pınarla beni unutmayın burda olurmu:43::43:
günaydın canım afiyet olsun ekle sen yinede evde fırsatın olunca bakarsn foto paylaşımı yapıyoruz ordan buraya da fırsat buldukça gireriz

Back