Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hehehe çıtır oldun ya bence ondandır kuşum ben kahvaltımı etmeye gidiyorum 1 saat sonra burdayım görüşüürüz
teşekkür ederim sen kaç kilosun
Selamlar bayanlar bende araniza katiliyim mi tombik bi uye olaraktan 172cm boy kilomu henuz bilmiyorum cesaret edip tartilamadim ama 75 varimdir.yarın sabah tartilip yazarim. Bisey sorabilir miyim neden herkes evlendikten sonra kilo aliyo yani ne degisiyo valla korktum evlilikten:18:
canım düzenli yemek yiyosun
kalmasın diye kalanıda yiyorssun
işten geç mgeliyor o zaman yiyorsun
abur cubur hiç sorma
Ayyy:18: zaten kilo almaya musaitim kapilardan gecemem artık konu Sahibi kilo vermismi ben hepsini okuyamadim
veriyor vermezmi
o fazla giremiyor
ondan dikkat edememişsin
zaten çok ilerledik
okuyamıyor kimse
Ben azimli şekilde devam edemiyorum en büyük sıkıntım bu biara ne güzel 7kg vermstm simdi evde oturmaktan tekrar aldim. Hergün buraya girersem devam edebilirim inşallah
bende öle dedim liseli kızlar
gibi çıtır oldum artık dedim gülüyor
gelince yaz kuşum
pınarımda gelmdi merak ediyorum naptı diye:44:
geldim kuşummmm bende merak nettim pıbarı 2 gündür yok ortalıkta akşam neler oldu merak ediyorum :44::44:
şok diyetlerden uzak dur
düzenli yemek ye takip et
burda yemek yeyip zayıflıyor herkez
ben başladıgımda 69 kiloydum
burdaki herkez destek olur birbirine
ya evet bende merak ettim
afiyet olsun bende
koca bi kase yoğurt yiyorum kekikli
öğle yemeklerine pek takmıyorum artık
günaydın kızlar, hava çok güzel,1 saat deniz kenarında yürüyüşümü yaptım. leslie bacımla yürüyemiyorum artık malum youtube yasak. kahvaltım, yumurta,zeytin, peynir, 2 dilim ekmek,domates.
afiyet olsun canımm. ohh ne güzel bende artık akşamları yürümeye başlıyorum. saatler aldındı ya işten çıkınca karanlık olmuyo
canımmmmmmmmmmm çok sevindim hadi bakalım hayırlısı olsunnn ayy eminim çok güzel olacaksın. bol şans kuzummm
canım çok sevindim hızlısın
çok mutlu ol inşş
hadi gelde haberleri ver bakalım
maşallaahhh kuzumm süper incelmişsin yaa inanmıyorummm ben ne hale gelicem bakalım merakla bekliyorummm
Kızlar pazartesi sendromuna girdim valla
nerdesin ya aysocan selcan rukiş bi görünüyorsunuz bi kaçıyorsunuz
pınarda yok meydanda valla meraktan
çatlıycam bakıyorum gelen giden yok
kuzummm burdayım ama işler yoğunnn pınar telaşta bu akşam istemeye geleceklermiş onu
çok sevindim canım ne telaşlısındır şimdi hazırlıklar hazırlanmalar :)
bu akşamında güzel geçsin inşallah
bizde 11 nisanda nişanlanmıştık
bende öle dedim liseli kızlar
gibi çıtır oldum artık dedim gülüyor
gelince yaz kuşum
pınarımda gelmdi merak ediyorum naptı diye:44:
geldim kuşummmm bende merak nettim pıbarı 2 gündür yok ortalıkta akşam neler oldu merak ediyorum :44::44:
canımm çok teşekkür ederim :)
anlatıcam şimdi :
9kg verdiniz yani tebrik ederim ne kadar surede gitti kilolar. Ben temmuza kadar vermek istiyorum benimki askerden gelince isteme nişan düğün hazirliklarina baslicaz inşallah zayif şöyle fidan gibi gelin olmak istiyorum