Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Selamlar bayanlar bende araniza katiliyim mi tombik bi uye olaraktan 172cm boy kilomu henuz bilmiyorum cesaret edip tartilamadim ama 75 varimdir.yarın sabah tartilip yazarim. Bisey sorabilir miyim neden herkes evlendikten sonra kilo aliyo yani ne degisiyo valla korktum evlilikten:18:

canım düzenli yemek yiyosun
kalmasın diye kalanıda yiyorssun
işten geç mgeliyor o zaman yiyorsun
abur cubur hiç sorma

veriyor vermezmi
o fazla giremiyor
ondan dikkat edememişsin
zaten çok ilerledik
okuyamıyor kimse

Ben azimli şekilde devam edemiyorum en büyük sıkıntım bu biara ne güzel 7kg vermstm simdi evde oturmaktan tekrar aldim. Hergün buraya girersem devam edebilirim inşallah

Ben azimli şekilde devam edemiyorum en büyük sıkıntım bu biara ne güzel 7kg vermstm simdi evde oturmaktan tekrar aldim. Hergün buraya girersem devam edebilirim inşallah

şok diyetlerden uzak dur
düzenli yemek ye takip et
burda yemek yeyip zayıflıyor herkez
ben başladıgımda 69 kiloydum
burdaki herkez destek olur birbirine

şok diyetlerden uzak dur
düzenli yemek ye takip et
burda yemek yeyip zayıflıyor herkez
ben başladıgımda 69 kiloydum
burdaki herkez destek olur birbirine

9kg verdiniz yani tebrik ederim ne kadar surede gitti kilolar. Ben temmuza kadar vermek istiyorum benimki askerden gelince isteme nişan düğün hazirliklarina baslicaz inşallah zayif şöyle fidan gibi gelin olmak istiyorum

ya evet bende merak ettim
afiyet olsun bende
koca bi kase yoğurt yiyorum kekikli
öğle yemeklerine pek takmıyorum artık

saol kuşum sanada afiyet olsun. ben bugünlük bir şaşırtma operasyonuna başladım kendimce sabah 9 gibi 3 kivi yedim 12 de de 1 yumurta 1 dilim çavdar ekmeği az peynir salatalık yeşillik yedim. ayyy zaten bu sabah mutlu mutlu geldim işe tartıdaki sonuç beni sevindirik yaptı. biraz daha kilo versem benimde geçiştirmelerim başlayacak ama şuan daha yağ yakma modundayım biliosun.

günaydın kızlar, hava çok güzel,1 saat deniz kenarında yürüyüşümü yaptım. leslie bacımla yürüyemiyorum artık malum youtube yasak. kahvaltım, yumurta,zeytin, peynir, 2 dilim ekmek,domates.

günaydın kızlar, hava çok güzel,1 saat deniz kenarında yürüyüşümü yaptım. leslie bacımla yürüyemiyorum artık malum youtube yasak. kahvaltım, yumurta,zeytin, peynir, 2 dilim ekmek,domates.

afiyet olsun canımm. ohh ne güzel bende artık akşamları yürümeye başlıyorum. saatler aldındı ya işten çıkınca karanlık olmuyo

Bende kilo vermek istiyorum ama birtürlü olmuyor yanı ,diyete başlıyorum aynı gün bozuyorum 26 yaşındayım 88 kg oldumya ooffff yardımcı olun bana kızlar ..cok iradesizim çooook

canımmmmmmmmmmm çok sevindim hadi bakalım hayırlısı olsunnn ayy eminim çok güzel olacaksın. bol şans kuzummm

canımm çok teşekkür ederim :)

canım çok sevindim hızlısın
çok mutlu ol inşş
hadi gelde haberleri ver bakalım

anlatıcam şimdi

maşallaahhh kuzumm süper incelmişsin yaa inanmıyorummm ben ne hale gelicem bakalım merakla bekliyorummm

hilalcim ve selcancım ikinizi de tebrik ediyorum, haftasonu yaramış ikinize de

Kızlar pazartesi sendromuna girdim valla
nerdesin ya aysocan selcan rukiş bi görünüyorsunuz bi kaçıyorsunuz
pınarda yok meydanda valla meraktan
çatlıycam bakıyorum gelen giden yok

kaç gündür ben yokum, çok sayfa ilerlememişsiniz, bana okumak zor olmasın die mi yazmadınız yoksa

kuzummm burdayım ama işler yoğunnn pınar telaşta bu akşam istemeye geleceklermiş onu

ayy ne telaş ne telaş

çok sevindim canım ne telaşlısındır şimdi hazırlıklar hazırlanmalar :)
bu akşamında güzel geçsin inşallah
bizde 11 nisanda nişanlanmıştık

ayyyyy canım bizimde 11 nisan da nişan olacak, aynı tarih valla

bende öle dedim liseli kızlar
gibi çıtır oldum artık dedim gülüyor
gelince yaz kuşum
pınarımda gelmdi merak ediyorum naptı diye:44:

geldim kuşummmm bende merak nettim pıbarı 2 gündür yok ortalıkta akşam neler oldu merak ediyorum :44::44:

geldim geldim sonunda

Kızlar acaip yoğundum anca gelebildim, sizleri de merakta bıraktım kızmayın bana
Cuma aile görüşmesinin ardından pazartesi isteme, 11 nisan a da nişan kararı verildi.
Ara bi de cumartesi günü benimki bana evlilik teklifi etti sonunda süpriz bişiler hazırlamış, çok güzeldi

Dün de istemeye geldiler, ev çok kalabalıktı valla, çok yoruldum, hatta yorgunluktan gece uyuyamadım.
Herşey yolunda gitti, benimkine tuzlu kahve yaptım
bi yudum aldı, bıraktı, sonra baktım annem ona kahve yapmış, kıyamamaış, yenisini götürdü
sonra ne zaman çay veya su götürsen içinde tuz var mı die sorup durdu
eğlenceliydi yani anlayacağınız

bugün düğün için yer bakmaya gidicez.
bu hafta içi benim nişan kıyafetimi halletmem lazım.
nişan alyanslarımızı almamız lazım.
nişanda ona takılacak saati almam lazım.
nişan organizatörü ile görüşmemiz lazım.
annesi ile alışverişe çıkmamız lazım.
yani çok iş var yaaa off.

nişan bitince ev fln bakcaz artık.

eee sizler ne yaptınız bakiiim

canımm çok teşekkür ederim :)

anlatıcam şimdi :

kuşummmm çok sevindimmmm ayyyy çok heyecanlı hadi bakalım hayırlısı olsun. bende tuzlu kahve yapmıştım ve hepsini içmişti senin adına çok sevindim canım yaaaa umarım herşey böyle güzel devam eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…