Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar pazartesi sendromuna girdim valla
nerdesin ya aysocan selcan rukiş bi görünüyorsunuz bi kaçıyorsunuz
pınarda yok meydanda valla meraktan
çatlıycam bakıyorum gelen giden yok
kuzummm burdayım ama işler yoğunnn pınar telaşta bu akşam istemeye geleceklermiş onu
Canımm, güzel geçti cuma akşamı, herşey daha da iyiye gidio, kaynaşıolar
çok sevindim canım ne telaşlısındır şimdi hazırlıklar hazırlanmalar :)Selam kızlar,
Haftasonu uğrayamadım, bi bakıyım dedim şimdi, bi baktım ki sizde kayıpsınız zaten )))
Kızlar malumunuz cuma akşamı sevgilimin ailesinin evine iadeyi ziyarette bulunduk, herşey çok güzeldi yine, 2 teyzesi de vardı.
Asıl önemlisi yarın akşam istemeye geliolar :))) dün bi elbise ve ayakkabı aldım isteme gününde giymek için.
2 hafta sonra yani 11 nisan da nişan var
Haftaiçi bi gün alışverişe çıkıcaz annesiyle fln. Yarın da çok işim var puff
Neyse bu esnafa iyice bi zayıflarım inşallahhh
Öpüyorum hepinizi...
canım senin için de çok sevindim evde ki huzur mutluluk budur :)günaydın canınlar nasılsınız bakalım:)
hafta sonu pek kimse uğramamış yine,herkesden güzel haberler gelmiş ben de haberimi vereyim eşimle barıştık çok şükür doğum günü için hazırlıklarım da çok hoşuna gitti çok mutlu oldu bu arada dün tabi çok kaçamaklı oldu benim için 3 dilim börek yedim akşam,sarma yedim bikaçtane,rus salatası da yedim pasta da yedim ama o kadar ağır geldi ki dilimi bitiremedim benim böyle işte,ha bi de sabah telefonun azizliğine uğradım çalar saati çalmadı işe 1 saat geç geldim ve kahvaltı olarak armut yiyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
tatlım çok güzel incelmişsin süpersin maşallahdoğru diyon bebeğim haklısın valla başka yolu yok
ama cuma gelinlik ölçümü
aldırdım ablama daha erken dedi ama
ben bi bak dedim
ölçülerimi yanlış hatırlamışım bebeğim
göğüs 95-85
bel 85-67
basen 105-97
bizim basenler sağlam zaten
ablam daha bekle acele etme dedi
çok pis mutlu oldum beya
afiyet olsun canım kaçamak diyetimizin bir parçası oldu artık :)günaydın kızlar, kahvaltım zeytin peynir, domates yumurta, 2 dilim ekmek. hafta sonu kaçamaklarım da oldu yine yine yeniden.
çok sevindim canım ne telaşlısındır şimdi hazırlıklar hazırlanmalar :)
bu akşamında güzel geçsin inşallah
bizde 11 nisanda nişanlanmıştık
canım senin için de çok sevindim evde ki huzur mutluluk budur :)
ben geçtiğimiz haftayı off sayıyorum ne kaçamak ne kaçamak bu sabah artıları gördüm bu hafta toparlanma zamanı
tatlım çok güzel incelmişsin süpersin maşallah
afiyet olsun canım kaçamak diyetimizin bir parçası oldu artık :)
sağol bebeğim
bende hadi kaçamak yapıyorum
su içsene demi ama
yok hep untuyorum dükkanda sürekli mutfağa gidip geldiğim için
sıkıntı olmuyor ama
evde öyle değil
günaydın canlar, reglimin sonuna gelirken kilo düşüşlerim başladı bu sabah kahvaltım 3 kivi saat 11.30 gibi de kahvaltı edicem bakalım bugünde böyle olsun
afiyet olsun canım cuma görürüz artık güzel sonuçlarını:)
bende kilo vermek istiyorum zayıflayan varmı kızlar ?
saol canım. evet cumaya güzel bildirim yapıcam sanırım
günaydın kızlar
benimde kilom normale döndü
su içmeyi unutmamak lazım
pazarları demekki
gene 60 ı gördüm ya
sıkıntı yok bu akşam yürüşüme başlıyorum
kardeşimde eşlik etcek bana
inşaallah
onuda zayıflatcam
selcancım kilon ne alemde
kuzum cumadan bu yana 700 gr gitmiş gibi görünüyor bilemedim bende bakalım kesin sonuç cumaya belli olur ayyy heyeceanlandım. sende düşündüğümüz gibi su içmediğinden kilo fazla çıkıyormuşsun bak çözümüde bulmuş olduk
evet bebeğim
süpersin bu arada:)
inş. hep düzenli olur
suyun az olması ödem sebebi okumuştum ama
ne alaka dediydim
bende biliyosun hemen takarım
yediklerimden oldu diye ama değilmiş
saol bebeimm. senin az kaldı ya ondan böyle gram oynamalar oluyo hiç takılma. hatırlıyorsan boşverdiğin zaman hızla kilo vermeye başlamıştın. yine sıkma kendini.
doğru diyosun bebeğim sıkarmıyım kendimi
artık kasmıyorum
sporada başlıyorum bi saat
yrüycem
sırt çantama koydum spor kıyafetlerimi
okullu kızlar gibi oldun diyor benmki