saol kuşum sanada afiyet olsun. ben bugünlük bir şaşırtma operasyonuna başladım kendimcesabah 9 gibi 3 kivi yedim 12 de de 1 yumurta 1 dilim çavdar ekmeği az peynir salatalık yeşillik yedim. ayyy zaten bu sabah mutlu mutlu geldim işe tartıdaki sonuç beni sevindirik yaptı. biraz daha kilo versem benimde geçiştirmelerim başlayacak ama şuan daha yağ yakma modundayım biliosun.
canımm çok teşekkür ederim :)
anlatıcam şimdi
hilalcim ve selcancım ikinizi de tebrik ediyorum, haftasonu yaramış ikinize de
kaç gündür ben yokum, çok sayfa ilerlememişsiniz, bana okumak zor olmasın die mi yazmadınız yoksa
ayy ne telaş ne telaş
ayyyyy canım bizimde 11 nisan da nişan olacak, aynı tarih valla
geldim geldim sonunda
Kızlar acaip yoğundum anca gelebildim, sizleri de merakta bıraktım kızmayın bana
Cuma aile görüşmesinin ardından pazartesi isteme, 11 nisan a da nişan kararı verildi.
Ara bi de cumartesi günü benimki bana evlilik teklifi etti sonundasüpriz bişiler hazırlamış, çok güzeldi
Dün de istemeye geldiler, ev çok kalabalıktı valla, çok yoruldum, hatta yorgunluktan gece uyuyamadım.
Herşey yolunda gitti, benimkine tuzlu kahve yaptım
bi yudum aldı, bıraktı, sonra baktım annem ona kahve yapmış, kıyamamaış, yenisini götürdü
sonra ne zaman çay veya su götürsen içinde tuz var mı die sorup durdu
eğlenceliydi yani anlayacağınız
bugün düğün için yer bakmaya gidicez.
bu hafta içi benim nişan kıyafetimi halletmem lazım.
nişan alyanslarımızı almamız lazım.
nişanda ona takılacak saati almam lazım.
nişan organizatörü ile görüşmemiz lazım.
annesi ile alışverişe çıkmamız lazım.
yani çok iş var yaaa off.
nişan bitince ev fln bakcaz artık.
eee sizler ne yaptınız bakiiim
sen devam et bebeğim iyi olmuş yarında süt iç gene kahvaltını aynı saatte yap bugünki gib
pınar gibi dene biraz bakalım
kuşummmm çok sevindimmmmayyyy çok heyecanlı hadi bakalım hayırlısı olsun. bende tuzlu kahve yapmıştım ve hepsini içmişti senin adına çok sevindim canım yaaaa umarım herşey böyle güzel devam eder.
canımm çok teşekkür ederim :)
anlatıcam şimdi
hilalcim ve selcancım ikinizi de tebrik ediyorum, haftasonu yaramış ikinize de
kaç gündür ben yokum, çok sayfa ilerlememişsiniz, bana okumak zor olmasın die mi yazmadınız yoksa
ayy ne telaş ne telaş
ayyyyy canım bizimde 11 nisan da nişan olacak, aynı tarih valla
geldim geldim sonunda
Kızlar acaip yoğundum anca gelebildim, sizleri de merakta bıraktım kızmayın bana
Cuma aile görüşmesinin ardından pazartesi isteme, 11 nisan a da nişan kararı verildi.
Ara bi de cumartesi günü benimki bana evlilik teklifi etti sonundasüpriz bişiler hazırlamış, çok güzeldi
Dün de istemeye geldiler, ev çok kalabalıktı valla, çok yoruldum, hatta yorgunluktan gece uyuyamadım.
Herşey yolunda gitti, benimkine tuzlu kahve yaptım
bi yudum aldı, bıraktı, sonra baktım annem ona kahve yapmış, kıyamamaış, yenisini götürdü
sonra ne zaman çay veya su götürsen içinde tuz var mı die sorup durdu
eğlenceliydi yani anlayacağınız
bugün düğün için yer bakmaya gidicez.
bu hafta içi benim nişan kıyafetimi halletmem lazım.
nişan alyanslarımızı almamız lazım.
nişanda ona takılacak saati almam lazım.
nişan organizatörü ile görüşmemiz lazım.
annesi ile alışverişe çıkmamız lazım.
yani çok iş var yaaa off.
nişan bitince ev fln bakcaz artık.
eee sizler ne yaptınız bakiiim
yaa bebeğim nerdesin sen
ya nsıl tatlı telaşların var senin
gözünaydın bakalım
evlilik teklifinide merak ettm ayrı bi konu
ayy süper amma hızlı oldu birden
heee bu arada benden kaçmaz diyet ne alemde bakım
teşekkür ederim canım.
evlenme teklifini dışarıda bi mekanda hazırlamış, tek başımıza uzun bi masa, her yer süslü,mumlu, kırmızı ışıklı, teklifi kahve finacının altında bi peçeteye yazmış, garson söledi bakar mısınız die, o arada özcan denizin teklif die bi şarkısı çalmaya başladı, kalktı yanıma geldi teklif etti, yüzük çıkardı, taktı, fişekler patladı, gözlerim akmaya başladı, sarıdlık, o arada 4 tane arkadaşımız arkadan bağıra çağıra geldi koşarakgüzeldi yani, hiç beklemiodumm
canım kilom aynı, kaçamak bi tek dün akşam oldu, tüm gün bişi yememiştim, o yüzden akşam 2 börek ve dolma yedim.
canım güzel telaşlar bunlar, tadını çıkar ve istediğin her şeyi yap, al çünkü bu anların tekrarı yok.
nese şaka yaptım gelin adayı
sen şimdi nişandı düğün telaşıydı acele derken
kafadan 4 kiloyu falan istemeden vercen
bişey olmamıştır zaten dolmayı görünce afallamıştır senn bünye
umarım şaşırmıştır
veririm kilo elbet ama diyet listeme uygun biçimde ara öğünleri kaçırır oldum son zamanlarda
teşekkür ederim canım.
evlenme teklifini dışarıda bi mekanda hazırlamış, tek başımıza uzun bi masa, her yer süslü,mumlu, kırmızı ışıklı, teklifi kahve finacının altında bi peçeteye yazmış, garson söledi bakar mısınız die, o arada özcan denizin teklif die bi şarkısı çalmaya başladı, kalktı yanıma geldi teklif etti, yüzük çıkardı, taktı, fişekler patladı, gözlerim akmaya başladı, sarıdlık, o arada 4 tane arkadaşımız arkadan bağıra çağıra geldi koşarakgüzeldi yani, hiç beklemiodumm
canım kilom aynı, kaçamak bi tek dün akşam oldu, tüm gün bişi yememiştim, o yüzden akşam 2 börek ve dolma yedim.
teşekkür ederim canım.
sıkma bitanem canını
ara öğün aradın mı
istedim canım
açlık hissetmediysen sıkıntı yok
ama mutlaka kahvaltı yap
sonra istersen ertesi güne kadar bişey yeme
su içtikten sonra bişey olmaz zaten
kahvaltıyı atlarsan sıkıntılı
aman maşallah canım :))
her şey çok hızlı inan aynı bizim hallerimiz geldi aklıma benim kide istemeye gelmeden bir gün önce evlenme teklifi etmişti aynen dışarıda yemekte bizim ki menüye yazmış bizim resmimizi bastırmış üzerine benimle evlenir misin yazıyordu ve orada bizim şarkımız çalmıştıbizde 11 nisanda nişanlanıp 1 ağustos da evlendik sizin düğün eylülde olacaktı dimi
teşekkür ederim canım.
yanlız seninkide sağlam romantkmiş canım
ben almadım evlenme teklifi
ama süper olmuş seni mutlu etmiş aferin enişte beye
tebrikler canım mutluluğunuz daim olsun inşallahmaşallahhh
haklısın canım, sabahtan kahvaltıyı atlayınca, gerisi tümden bozuluyor .
evet çok mutlu oldum
aaa seninki nie etmedi yaa
yani sabah kahvaltın gün boyu enerjiye çevriliyor
onun için ne yaparsan yap kahvaltı ya
en fazla sandwiç bebeğim
etmedi kim vurduya gitti
aman olsun bakalım doğum günüme bişiler planlıyo
napalım umut fakirin ekmeği
yada evlilik yıldönümümüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?