Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

bende bugün kavga ettim eşimle
malı kıymetli oldu nedense
bende malını kıskandı diye çok sinirlendim
hala öle kramplar giriyor mideme
hiç böyle bi muhabbet yapmamıştı
anlamadım
hepimizin sorunu varya bu erkeklerle

senin için rahatsa sorun yok ama cıs mı oldu diye soruyorsun demek ki yanlış bir şey yapmışsın :)

normalde tatlı çiko falan yemek istemiyorumda o yüzden cısmı oldu ki dedim bi daha yemem artık napim gündüz saatlerde yiyimde tartıyaa etki etmesin diye yiverdimmmm

ay bizde aynı anda regl olup aynı anda eşlerle bunalıyoruz
veeeeeeeeee aynı anda çıtırlaşıyoruz

evet ben en iyisi dua ediyim
sağol cnm

pınarcım sevgi ve saygı varsa engeller aşılıyor, bazen zor olsa da katlanıyor insan. sürekli kendinden ödün vererek olmuyor ama hiç ödün vermezsen de olmuyor. nişanlılık dönemini deneme sürümü gibi düşünmek lazım hele ki düğün öncesi ak koyun kara koyun çıkıyor ortaya. bazen tahammül sınırları öyle zorlanıyor ki bitsin gitsin dediğin anlar oluyor. '' ben bu adama ömür boyu katlanabilir miyim?, yanında olmak istediğim, isteyeceğim adam bu mu?, bu sorunlar gelip geçici mi? kaynağı biz miyiz? bu sorulara verdiğin yanıt önemli. önce sen mutlu olacaksın ki, sonra etrafındakileri mutlu edebilesin. unutma ki kimse senden daha değerli değil!
ben nişanlandığım akşam millet gidince oturup ağlamıştım, içimi tedirginlik, korku, ayrılık kaygısı, ne kadar olumsuz düşünce varsa kaplamıştı. arkadaşım, vallahi o kadar uğraştın bu iş olsun diye şimdi ağlıyorsun, ne garipsin demişti :) muhtemelen senin kaygıların da geçicidir. endişelenme tadını çıkar.

aynen canım
iyi değilim ayakta zor duruyorum
daha bu yaşımda bi senemiz dolmadan
bu duruma gelmek canımı sıkıyor

canım, biz evliliğimizin üçüncü ayında avukata gittik boşanıcaz diye. bana bu adam seni dövüyo mu dedi yok, aldattı mı yok, küçük mü düşürüyo orada burada yok. ee sorun ne dedi ben de aile dedim. eşime sordu, bu kız seni aldattı mı, yok, müsrif mi, yok, elalemin içinde küçük mü düşürüyor, yok, eee sorun ne aileler. gidin bir yemek yiyip konuşun, illa kararlıysanız vekaletlerinizle gelin dedi. ikimizin siniri de inadına geçti başladık avukatla muhabbete, barıştık. evlilikte sıkıntı olmaz diye bir şey yok, ama bizden kaynaklı ama çevremizdekilerden kaynaklı sıkıntılar oluyor. sevgi varsa katlanılıyor işte :) şükür biz atlattık o dönemleri ve iyiyiz, Allah sizlere de yardımcı olsun.

bizede oldu aynısı ama o zaman basitti
şimdi 5 tl lik teli kıskandı
bide yeteri kadar tel verdik onlara ben satıcam onu dedi
söyleyiş tarzı canımı sıktı napmaya çalıştı anlmadım

aynen sevgi olunca aşılıyor çoğu şey öyle olmasaydı eşimle biz çoktan ayrılmıştık
düğün günü kavga etmiştik biz

yapmayın şu maddi içerikli tartışmaları ya, çok rahatsız eder gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…