Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

valla bilemiyorum işte bende, korkuyorum hata yapıyorum diye, yanlış bi karar verip sonra pişman da olmak istemiyorum

canımm benimmm eşin olacak kişiyi en iyi sen tanıyorsun artılarını eksilerini düşün ve tabi birde tahammülünü.. ne kadarına tahammül edebiliyorsun ona göre iyi düşünerek ver kıararını umarım herşey senin için güzel olurrrr.. Allah gönlüne göre versin. biz her zaman yanındayız unutma

valla gidiyo işte, ama bazen düşünüyorum doğru mu yapıyorum diye

canım yolun başındayken iyi düşün sadece bikaç hareketini değil geneli düşünerek hareket et, ufak tefek şeyler sevgiyle aşılır ama bazı şeyler varki ya sen alışacaksın ya o değişecek sen bunu ayırt edebilirsin,ben de nişanlılık döneminde bazı şeylerden dolayı düşünmüştüm doğru mu yapıyorum vazmı geçsem diye ama şimdi çok şükür ki devam etmişim sadece bi kaç hareketiyle karar verme.hilalin dediği gibi kalbini ferah tut Rabbim hayırlısını eylesin:)

kızlar öğle yemeğim 1 kase mısır çoba,3 yk pilav,3 yk nohut ve turşu hep yasaklı şeyler vardı ama bilmiyorum doğrumu ayarladım miktarını:18:

teşekkür ederim canlarım desteğiniz için. Haklısınız tabii, onu tanıyan kişi benim. Sorun şu ki sevgiyle aşılabilecek şeylerin ufak mı büyük mü olduğunu bilemiyorum. zaten genellikle ben ona göre davranır oldum, alıştım mı bilmiyorum. onun değişeceğini zaten düşünemiyorum. çok şeye tahammül ediyorum, o yüzden zaten ilişkimiz dışardan harika görünüyor. benim sayemde sorun çıkmıyor zaten, idarec, taraf benim. Zaten sanırım tüm bayan eşler böyle. Annelerimiziden de böyle görmedik mi… Belki de bu yüzden bu tarz bi karakteri istemedim mi zaten…. Tam tersi bir durum olsa belki de istemeyecktim.
Kendimle çelişiyorum bazen anlayacağınız.. Çok da düşünüp kafamı bulandırmak istemiyorum. Akışına bırakıyorum çoğu kez..

akışına bırak dediğin gibi canım işler biraz daha ciddileşince sende tahammül sınırlarını görürsün,evet kadınlar ilişkide daha fedakar olan taraf illaki idare edeceğin şeyler olur evlilik bu sonuçta hergün güllük gülistanlık olmaz iyiyi de kötüyü deberaber yaşıycaksınız ama çok güzel tarafları var tabiki sen hayırlısı diye dua et en iyisi o canım:)

evet ben en iyisi dua ediyim
sağol cnm

Pınarcım bende senin gibi hep idare eden alttan alan tarafım ama inan zamanla çok yıpranıyorsun küçük şeyler birikiyor sonra içinde büyüyor buraya yazmadım bir kaç gündür eşimle aramız kötü en son dayanamayıp kayınbabamı aradım oğlunla konuş dayanamıyorum artık diye ardından kaynanam aradı beni yapma etme kızım burama kadar geldi dedim kaynanama boşayacağım oğlunu diye kaynana gece acillik olmuş migreni var çok üzüldüm ona ama bende üzüldüm her defasında kızımız var diye alttan aldım aldım ama yeter dedim baktı eşim geri adım atmıyorum toparlamıyorum bu sefer kendi çabaladı etti dün barıştık bu sana son şans verişim ona göre dedim
anlayacağın her iki tarafında fedakar olması lazım iyi düşün yıpranan taraf sen olma hakkında hayırlısı olsun düğüne kadar bu yönünü biraz değiştir bakalım nasıl olacak ondan bekle bazı şeyleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…