Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Canımmmm çok sevindim inşallah hep böyle güzel gider
ailesi seni sevmiş çok belli
ben de ilk zamanlar içmiyordum onların yanında sonra içer oldum ama kendi babamda olursa ortamda çok kızıyor içmiyorum kayınbabamla daha rahatım

ooh ohh aileler kaynaşmış, en önemlisi sen aileyle kaynaşmışsın. her şey güzel gitmiş, kilo bile.

Sağol canım, bende mutlu oldum :))
Valla ben de şaşırdım 500 gr a, aç kaldım belki ondandır, yarın sabah da tartılıyım da gerçekten gitmiş mi görüyüm :))
Zaten pazartesi diyetisyen kontrolüm var, çıkar ortaya tam ne gittiği, giden yağ pranı fln :)
Bizim isteme-söz fln da çok uzak olmaz herhalde, zaten eylüle düğün düşündüklerinden :)) nisan ayında olur kesin. Ayy kıyafet alcam, zayıflamam lazım daha. Zaten alkol almayınca zayıfladığımı görünce gaza geldim iyice, ben bu gazla hızla kilo veririim inşallah :))

Sağoş cnm, valla sonra içer miyim bilmem:)) bakalım zamanla belli olur. Gezmeyi, eglenmeyi, içmeyi sevrn bi aile, muhtemelen beni de kendilerine benzetirler :))
Ben de babamın yanında içmem, izin verio ama içmiyorum

inş.. bebeğim keyfine iç hergün değil zaten haftadda bi içiyon genelde
sbizdede kıyafet derdi var ya

ayy aynen sabahtan beri pınar gelsin diye baktım çatlıycaktım meraktan:)

Hahaha, çatlama kuzu, anca uyandım kendime geldim :)))
Ben bu arada muhabbeti kaçırdım.
Selcancım nooldu ya, bi rahatsızlık mı çıktı (
Hamile kalma kilosuna bende katılıyorum, çok zayıf kalmamız lazım, zaten en az 10 kilo alcaz(
Bende 55 le kalmak isterim. O kadar korkuyorum ki çok kilo almaktan, hamileyken de diyetisyene gitmeyi düşünüyorum.

başlangıç kilom : 80,5
geçen hafta : 72.4
bu hafta :72.0 sadece 400 gr vermişim.

kızlr hepiniz çok güzel kilo vermişsiniz atladıklarım yoktur inşallah
birlikte çıtırlığa doğru gidiyoruz ne güze
l
buldum yazını canım inşallah temiz çıkar testin sonucu
bende evlenmeden 15 günde bir oluyordun düzene girsin diye doğum kontrol ilacı kullandım düzeldi ama üstüne birde 20 kilo kattı maalesef

Fazicim teşekkürler, çıtırın çıtırı olcaz hemde :))))

Selcancım bende şimdi görmüş oldum bu yazını, inşallah smear de temiz çıkar. Sen gönlünü ferah tut, iyi düşün iyi olsun. Dönemsel bir sorun olabilir. Stres sıkıntı da gecikme yapabilir.

kızlar sonunda geldım ya bır aydır kapalı internet burdan sızı takıp ettım bu arada bende bugun 67 kıloyu gordum oruca basladıgım ıcın dıkaat edemedım ama almadım aksıne 1 800 gram verdım 7 gun daha oruc tutacagım inş. sonra sporla dıyetle bende tekrar geldım hazırana kadar 55 kılo olmam lazım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…